NIEUWSQuadraspire

Quadraspire nieuws

Redactie HiFi.nl | 15 februari 2007 | Quadraspire

(ingezonden mededeling)

Het Britse merk van Design Audio Meubels heeft 2007 aangepakt om haar assortiment flink te verfrissen. Nieuw in het assortiment van Quadraspire zijn 2 brede racks (QLCD en QAVX Plasma) voor het opbergen van uw audioapparatuur en het plaatsen van een LCD of Plasmascherm. Ook nieuw zijn de QX! silencers.

De QX! Silencers zijn een unieke en effectieve manier om uw apparatuur, luidsprekers en kabels van de ondergrond te isoleren. De QX! Silencers zijn uitgevoerd in modern doorzichtig plexiglas.

Er zijn een aantal producten uit het assortiment gehaald die niet meer voldeden aan de normen van modern design, hierdoor is het assortiment een stuk  overzichtelijker geworden. Uiteraard is het bekende en karakteristieke Q4 meubel nog steeds in productie.


QLCD en QAVX

De QAV serie is een mooie en praktische oplossing, die bestaat uit een modulaire opbouw met planken in diverse uitvoeringen en aluminium staanders. Deze serie is een prachtige aanvulling op uw hoogwaardige beeld en geluidsapparatuur. Door de modulaire opbouw bent u flexibel om uw meubel op te bouwen naar uw eigen wens.

Er zijn 8 verschillende planken leverbaar in houtfineer of glas. Ook zijn er verschillende staanders in diverse kleuren en afmetingen zodat u altijd de juiste match vindt bij uw apparatuur.


QX! Silencers

Quadraspire heeft haar onderscheidende design en technische knowhow doorgetrokken in de ontwikkeling van QX! Silencer. Een uniek product om uw audioapparatuur te isoleren van de ondergrond, voor een verbeterde weergave van uw favoriete muziek.

QX! Silencer reduceert de negatieve effecten van vibraties op de geluidskwaliteit, hierdoor krijgt u een helderder en beter gedefinieerd geluidsbeeld.

De QX! Silencer maakt gebruik van hetzelfde materiaal als de hoogwaardige Q4 Reference Racks. Deze is gemaakt van hoogwaardige en lichtgewicht plexiglas, voor optimale isolatie van resonantie. Het unieke ontwerp van de kromming in het ontwerp zorgt voor minimaal contact met de ondergrond en zorgt voor ontkoppeling en vrije plaatsing van uw componenten. De QX! Silencers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

MERK

EDITORS' CHOICE