NIEUWS

Hi-Fi Antwerpen 2007

Redactie HiFi.nl | 08 februari 2007

(Ingezonden medeling)

HI-FI ANTWERPEN 2007
Hi-Fi & Home Cinema in (life)style

De Antwerpse hifi-show is dit jaar aan z’n 4de editie toe. Elk jaar groeit het aantal bezoekers. Editie 2007 wordt volgens de organisatoren verfrissend. De oude naam ‘High Fidelity Antwerpen’ luidt voortaan HI-FI ANTWERPEN.

Een nieuwe en luchtigere huisstijl moet volgens de organisatie meer mensen aanspreken. Hifishows.be wordt de permanente infosite met alle info rond de vier grote Belgische shows. Met ‘HI-FI & HOME CINEMA IN (LIFE)STYLE’ biedt audiforum.be een breder concept aan. Denk aan wijnproeverijen, bijouterie- en bonbonstands en demoruimtes voorzien van smaakvolle interieurdecoratie.

Dit is volgens de organisatie slechts een tipje van de sluier. Het showkader krijgt meer kleur, het evenement moet toegankelijker worden voor vrouwen en koppels in het algemeen. Een ding blijft onveranderd: 30 ruimtes vol beeld en geluid. Nieuw dit jaar is introductie van een showcatalogus.

Audioforum.be

Audioforum.be promoot de audiovisuele cultuur in België. De organisatie cultiveert beeld en geluid via workshops, een portaalsite, hifishows en een webshop voor
audiofiele software, lectuur en accessoires.

In 2007 organiseert audioforum.be in totaal 4 hifishows: 3 provinciale in samenwerking met winkeliers, 1 nationale met invoerders/fabrikanten. Hiermee
wordt het plafond qua showorganisatie bereikt. De provincies Limburg, Antwerpen en Oost- + West-Vlaanderen krijgen elk een representatief evenement. In de Belgische hoofdstad (Brussel) vindt jaarlijks een overkoepelende nationale beurs plaats. Onder voorbehoud van wijzigingen is dit de showkalender van audioforum.be voor kalenderjaar 2007:

HI-FI ANTWERPEN 2007 – 10 en 11 maart
HI-FI GENT 2007 – 12 en 13 mei
HI-FI BELGIUM – 8 en 9 september
HI-FI HASSELT 2007 – 10 en 11 november

Een gloednieuwe infosite (www.hifishows.be) wordt op dit ogenblik voorbereid. Voor eind februari 2007 wordt deze actief. Hierop zal alle informatie over alle audioforumshows te vinden zijn.

De show in Antwerpen wordt gehouden in het Scandic Hotel aan de Lt. Lippenslaan 66. Open van 10 uur `s morgens tot 7 uur `s avonds. Entree: 5 euro


EDITORS' CHOICE