NIEUWSRhapsody

Rhapsody: Jazz for Dummies

Redactie HiFi.nl | 05 februari 2007

(ingezonden mededeling)

Jazz for Dummies

Dit is een workshop van een dag die bij Rhapsody gegeven wordt door bassist Tony Overwater, saxofonist Yuri Honing en drummer Joost Lijbaart.

Het is een interactieve workshop, waarbij u wordt ingewijd in de wereld van jazz. De dag wordt culinair aangevuld door jazz- en wijnkenner Kees van Boven.

De workshop ‘Jazz for dummies’ heeft als doel om hen die geïnteresseerd zijn in jazz een kijkje te geven in de geschiedenis en de ontwikkeling van jazzmuziek en de manier waarop deze muziek werd  en wordt gemaakt. De drie topmusici van het gerenommeerde Yuri Honing Trio (Yuri Honing: saxofoon, Tony Overwater: contrabas, Joost Lijbaart: drums) zullen door middel van deze interactieve workshop  iedereen die meer over het fenomeen jazz wil weten, ongeacht zijn of haar muzikale achtergrond, inwijden in de wereld van de jazz.

De culinaire begeleiding van het programma zal worden verzorgd door wijn- en jazzkenner Kees van Boven. Zowel voor de koffie, lunch en afsluiting zal hij zorgen voor een uitstekend buffet en bijbehorende wijnen.

Showtijden:
Zondag 18 februari 2007 van 10.00 tot 16.00 uur
Zondag 4 maart 2007 van 10.00 tot 16.00 uur

Kosten:
75 euro per workshop

Aanmelden:
Bij Peter van Rhapsody Hilversum

 

 


EDITORS' CHOICE