Audio Selectief Analoge Meeting 2007

Redactie HiFi.nl | 28 december 2006

(ingezonden mededeling)

Zoals elk jaar belooft het weer een gezellige show te worden. Audio Selectief heeft in ieder geval haar best gedaan om een aantal interessante gasten uit te nodigen. Met veel aandacht voor draaitafels, elementen en phono-voorversterkers belooft het ,zoals u van Audio Selectief gewend bent, weer een analoge meeting te worden, maar onze gasten zullen ook zeker zorgen voor interessante versterkers, luidsprekers en cd-spelers.

Verdeeld over het pand zullen de volgende gasten demonstraties geven en u van tekst en uitleg voorzien. Het is mogelijk dat de setindeling nog enigszins wisselt, dus houdt ook de website van Audio Selectief in de gaten.

Rick Paap van Dynamic Solutions laat via de Master Contemporary C horen tot wat een DSP loopwerk met Graham Phantom Arm en Lyra Titan in staat kan zijn. De versterking wordt gedaan door een aantal Aesthetix versterkers (Rhea, Calypso en Atlas). Ook maakt hij gebruik van Mimitism versterking en cd-speler.

Jan Allaerts, Christian Isenberg (Isenberg Audio), Jochen Räke (Transrotor) en Rolf Becker (Blue Amp) gebruiken een stel Magnepan luidsprekers van Dynamic Solutions. Hiermee gaan ze met een Transrotor Orion draaitafel met SME-V arm demonstraties geven. De elementen zijn de MC1 MKII en MC2 Formula 1 van Jan Allaerts en de phono-voorversterkers zullen afwisselend van Isenberg Audio en Blue Amp zijn. Christian Isenberg neemt naast de 845 als primeur de nieuwe 100 mee. Blue Amp zet de Surzur en de Model 42 in.

Daarnaast hebben Monitor Audio en Sound E-motions ruimte tot hun beschikking om met hun producten te demonstreren. Monitor Audio gaat demonstreren met het nu nog onbekende Leema en het bekende Monitor Audio. Sound E-motions zal een combinatie maken uit de merken die zij tot hun beschikking hebben. Vyger, Ayon en Phase Tech zullen waarschijnlijk hun opwachting maken.

Ook Gerrit Nutters is van de partij met een collectie platen en cd’s. Daarnaast neemt hij ook accessoires mee. WBT, Fisch en Wattgate zijn accessoires waar u aan kunt denken. Veel mensen zullen hem nog van de vorige meetings kennen.

U bent welkom op 9 en 10 februari, de koffie staat klaar.

Klik hier voor een interview met Henk Niemeijer betreffende de Analoge Meeting 2007

Adres: 
Audio Selectief
Grootzand 66
8601 AZ Sneek
Tel: 0515-421875
Web: www.audioselectief.nl
E-mail: henk@audioselectief.nl


EDITORS' CHOICE