NIEUWSThemescene

Clofis importeur Optoma ThemeScene

Redactie HiFi.nl | 27 december 2006 | Themescene

(Ingezonden mededeling)

Clofis importeur Optoma ThemeScene

Naast BenQ en Projection Design heeft Clofis nu een derde beamermerk in het aanbod opgenomen. ThemeScene is het homecinema merk van het Amerikaanse Optoma Technology Inc en kenmerkt zich volgens de importeur over het algemeen door een opmerkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Het programma van ThemeScene bestaat momenteel uit drie typen. Een van de meest interessante high definition projectoren van ThemeScene is het instapmodel HD70.
Dit is een 720P breedbeeld DLP projector met een contrastratio van 4000:1 en een lichtopbrengst van 1000 ANSI lumen. Tot nu toe ongehoord in deze prijsklasse. Daarmee is volgens Clofis een dergelijk apparaat nu voor iedereen weggelegd en heeft de aspirant homecinema eigenaar nu geen excuus meer om het niet te doen....

De HD70 maakt gebruik van de DarkChip2 DLP beeldchip van Texas Instruments samen met Optoma`s gepatenteerde ImageAI (Artificial Intelligence) technologie welke de HD70 een hoge kleurverzadiging en detailweergave brengt. De HD70 bezit ook nog de Texas Instruments` BrilliantColor kleurverwerkingstechniek welke volgens de fabrikant een helderder beeld en meer natuurgetrouwe levendige kleuren in de projectie brengt.

Prijs:
Optoma ThemeScene HD70:  1250 euro


EDITORS' CHOICE