NIEUWSBose

Drie nieuwe producten van Bose


Redactie HiFi.nl | 25 november 2006 | Bose

(Ingezonden mededeling)

SoundDock digitaal muzieksysteem van Bose nu ook verkrijgbaar in zwart

Als vervolg op het fenomenale succes van de witte versie heeft Bose het SoundDock™ digitale muzieksysteem nu ook uitgebracht in een zwarte hoogglansafwerking. Met dit bekroonde luidsprekersysteem van Bose hoeven gebruikers hun iPod® alleen op het dockstation te plaatsen om hun opgeslagen muziek te kunnen openen, beheren en afspelen. Een hoofdtelefoon, kabels en adapters zijn niet meer nodig. Het SoundDock-systeem kan zonder problemen worden geïntegreerd met alle iPod’s die zijn voorzien van een dockaansluiting.

Met de infraroodafstandsbediening die bij elk SoundDock-systeem wordt geleverd, kan de iPod overal in de kamer snel en gemakkelijk worden bediend. De iPod en het SoundDock-systeem kunnen ook zonder afstandbediening worden gebruikt. Het systeem laadt de iPod op wanneer deze op het dockstation is geplaatst, ook tijdens het afspelen.
 
Het nieuwe SoundDock digitale muzieksysteem heeft een adviesprijs van € 379,- (inclusief BTW) en is reeds verkrijgbaar.


Nieuwe BOSE on-ear hoofdtelefoon

Nieuw is ook de BOSE® on-ear hoofdtelefoon, een nieuwe audiohoofdtelefoon met een levensechte geluidsweergave in een compact ontwerp voor op het oor. De hoofdtelefoon wordt geleverd met een opvouwbare hoofdband voor optimaal draaggemak en oorschelpkussens die eenvoudig kunnen worden opgeborgen in een compacte draagtas.

Dankzij twee losse kabels met verschillende lengtes kunnen gebruikers de BOSE® on-ear hoofdtelefoon aansluiten op een grote verscheidenheid aan draagbare audio-apparaten.

De BOSE® on-ear hoofdtelefoon weegt minder dan honderdvijftig gram, is uitgevoerd in zwart met zilveren accenten en wordt geleverd met een draagtas. De hoofdtelefoon is vanaf half november verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 179,- (inclusief BTW). De originele BOSE® around-ear hoofdtelefoon is verkrijgbaar tegen de adviesprijs van € 149,- (inclusief BTW).


BOSE COMPANION 5, 3 en 2 Multimedia-luidsprekersystemen

Bose introduceert het COMPANION® 5 multimedialuidsprekersysteem voor computergebruikers die houden van films, muziek en games. Met slechts één USB-verbinding wordt de computer een compleet entertainmentcentrum en kan meerkanaals surround geluidsinformatie worden weergegeven met slechts twee zichtbare luidsprekers en een ACOUSTIMASS® module die gemakkelijk uit het zicht te plaatsen is.

Voor de installatie van het nieuwe COMPANION 5 systeem is geen extra software vereist. De geluidskaart hoeft niet te worden vervangen en er zijn geen adapters of ingewikkelde bedrading nodig. Eenvoudig, met plug-and-play op uw bureaublad.

Naast de introductie van het nieuwe COMPANION 5 systeem heeft Bose de COMPANION 3 en COMPANION 2 multimedialuidsprekersystemen vernieuwd.

Van de nieuwe COMPANION multimedialuidsprekersystemen zijn de luidsprekers leverbaar in een grafiekgrijs met zilverkleurige afwerking. De adviesprijzen (inclusief BTW) zijn:
 
COMPANION 5:  449 euro
COMPANION 3:  299 euro
COMPANION 2:  149 euro

De nieuwe COMPANION multimediasystemen zijn vanaf medio november verkrijgbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bose.

Nederland: +31 (0)299-390111 of via e-mail: consumenteninfo@bose.com.

EDITORS' CHOICE