NIEUWSIsotek

IsoTek Sigmas


Redactie HiFi.nl | 07 november 2006 | Isotek

(ingezonden mededeling)

IsoTek heeft een unieke reputatie opgebouwd met zijn lichtnetfilters en -conditioners. Een audiosysteem is met een IsoTek-product verzekerd van ‘99,99% schone’ voedingspanning en dus van een hoorbare verbetering van de audioweergave over het hele gebied.

De Sigmas is het nieuwste product van IsoTek. Hij vult het ‘gat’ tussen de high-end Titan en de GII Minisub, maar levert wel prestaties van high-end niveau. De uitgangen hebben bijvoorbeeld hetzelfde ‘Direct Coupled Design’-ontwerp als de Titan: voor een vrijwel onbeperkt piekvermogen (maximaal in totaal 18.400 W...). De aangesloten componenten kunnen elkaar bovendien niet onderling beïnvloeden of storen, dankzij de Polaris X-technologie. De speciaal ontwikkelde Voltage Dependent Resistor-techniek (VDR) garandeert op elk moment de benodigde piekspanning, maar grijpt in zodra een veiligheidsgrens overschreden dreigt te worden. De Adaptive Gating-functie monitort elke uitgang en schakelt alleen díe filters in die op dat moment nodig zijn.

De meest bijzondere Sigmas-eigenschap is dat hij een compleet AV-systeem aan kan, dankzij de zes volledig onafhankelijke uitgangen: 2 hoogvermogen voor eindversterkers en 4 normale voor de rest van het systeem.


Prijs en verkrijgbaarheid:
De IsoTek Sigmas is vanaf november leverbaar en de verkoopprijs is 1649 euro (inclusief Powercord).

EDITORS' CHOICE