NIEUWS

Glas Hifi Zutpen Show

Redactie HiFi.nl | 01 november 2006

(ingezonden mededeling)

Een bijzondere samenwerking

Op 10, 11 en 12 november presenteren Casa Interieur, Glas Audiovisie & Le Rideau zich gezamenlijk op de Oude Wand 39 te Zutphen.  Deze combinatie van 3 specialisten op het gebied van meubels, stoffering en audiovisuele apparatuur is uniek in Oost-Nederland, en garandeert een perfecte synthese van wonen en genieten.

Casa Interieur
Zocht en vond samenwerking met andere specialisten. De unieke combinatie van een klassiek pand, moderne interieurelementen, de top in beeld en geluidstechniek en bijzondere stofferingsmogelijkheden waren de “missing link” in de gedachte van Chris Hissink. De nieuwkomer op dit adres laat u kennis maken met zijn collectie meubelen van o.a.: De Sede, Arketipo en Wittmann.

Glas Audiovisie
Presenteert de nieuwe systemen van o.a: Rega, Primare, Onkyo, Chord, Totem, Dali, en Rel. Speciale aandacht is er voor: Creek, Einstein, Nad en Tannoy en de  plasma en lcd tv’s van Diboss en Hantarex.

Le Rideau
Is deze dagen als gewoonlijk geopend en geeft u de gelegenheid rond te kijken in verschillende ruimten gevuld met de grootste collectie gordijn & meubelstoffen van Oost-Nederland.

Natuurlijk wordt er gezorgd voor een goede sfeer en een goed glas!

Oude wand 39 te Zutphen
(achter de rabobank, hagepoortplein).

Showdata:
Vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur
zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.


EDITORS' CHOICE