Naim meets Wilson Benesch


Redactie HiFi.nl | 24 oktober 2006 | Wilson Benesch

Van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 oktober kunt u bij Audio Excellence in Zevenbergen en in het nieuwe pand van Art’s Audio in Naaldwijk de electronicaprodukten van het Engelse merk Naim Audio gecombineerd met luidsprekers van het eveneens Engelse Wilson Benesch beluisteren en bewonderen.

Na de drukte en massaliteit van de VAD show geven zij u nu de mogelijkheid om in een rustiger ambience en meer op uw huiskamer gelijkende omstandigheden kennis te maken met deze ietwat eigenzinnige, bijzondere, maar vooral erg goede produkten.


Waar spelen zij mee?

Zowel in Zevenbergen als in Naaldwijk is de up-to-date Naim x-serie, bestaande uit de CD5x cd-speler, de fonkelnieuwe NAC122x voorversterker, de NAP150x eindversterker en als upgrade de dubbele Flatcap2 voeding te beluisteren op de Wilson Benesch Arc monitors. 

Audio Excellence kiest daarnaast voor een uiterst fraaie combinatie uit de Reference lijn: de NAC202 voorversterker, de NAP200 eindversterker en de CDX2 cd-speler. Deze set wordt gecombineerd met de nieuwste versie van de Wilson Benesch ACT. Uiteraard demonstreren zij u graag de uitgebreide upgrade mogelijkheden van het Naim concept zodat u kunt ervaren hoe de toekomst eruit zou kunnen zien!

Bij de mannen van Art’s Audio zal in hun splinternieuwe luisterruimte een Reference set opgesteld staan die is opgebouwd uit de NAC252 voorversterker met Supercap voeding, de NAP250 eindversterker en de CDS3 cd-speler met XPS2 voeding. Ook zij kiezen in deze set voor de nieuwste Wilson Benesch ACT luidsprekers. Geloof het of niet, maar ook binnen deze opzet zijn nog upgrades mogelijk – denk bijvoorbeeld aan de 555PS voeding op de cd-speler!

Uiteraard kunt u op beide locaties – op afspraak – andere Naim of Wilson Benesch produkten gedemonstreerd krijgen. Vrijwel het gehele productengamma is beschikbaar!

U bent ook deze keer weer van harte welkom!

 

Audio Excellence
Kees Jan Lankhaar & Jan Verlegh
Looierij 11 - 4762 AM Zevenbergen
E info@audioexcellence.nl - T 0168-335180

Art’s Audio
Erik Paulus & Arthur Venis
Woonboulevard Naaldwijk - Gildestraat 108-110 – 2671 BV Naaldwijk
(Parkeren voor de deur op het Schrijnwerkersplein)
E info@arts-audio.nl - T 0174-610090

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »