Goossens: Harmonix Centre

Redactie HiFi.nl | 17 oktober 2006 | Harmonix

(ingezonden mededeling)

`Rob Goossens beeld & geluid` start met eerste Harmonix Tuning Centre.

In de eerste anderhalf jaar na de herintroductie is overduidelijk geworden dat Harmonix enorm veel mogelijkheden heeft om ook als totaal concept te worden ingezet voor het realiseren van significant betere geluidskwaliteit van High End, Hifi en Home Theater systemen.

Het team van `Rob Goossens beeld & geluid` is zich hier allang van bewust, gezien hun inmiddels 6-jarig dealerschap van Harmonix, waarbij medewerker Luc Hovens als één van Nederlands  meest gedreven Harmonix-specialisten gezien kan worden. Hij kent als geen ander de uitgebreide toepassingsmogelijkheden en de fantastische resultaten die ermee bereikt worden.

Daarom hebben Rob Goossens en Daluso de armen in elkaar geslagen voor de oprichting van het eerste Harmonix Tuning Centre. Heel toepasselijk zal Mr.Kiuchi de geestelijke vader van Harmonix, na zijn act-de-presence op de VAD-Show 2006, op dinsdag 24 Oktober a.s. om 11.00 uur bij Rob Goossens in Echt het startsignaal geven voor het eerste Harmonix Tuning Centre.

Naar aanleiding van de officiele opening houdt Rob Goossens, net als bij het 5-jarig jubileum in 2005, op 23 en 24 november a.s. in samenwerking met Daluso een serie Harmonix workshops.

Via het onderstaande emailadres en telefoonnummer kan men zich hiervoor aanmelden.

Aldus Rob Goossens: "we kunnen duidelijk stellen dat Harmonix gegarandeerd echt het verschil maakt als het gaat om verbetering van de geluidskwaliteit en de kameracoustiek. We staan met de juiste raad en daad klaar voor alle Harmonix-toepassingen in High End, Hifi and Home Theater systemen" 

Mensen die de opening van het Harmonix Tuning Centre willen bijwonen worden verzocht dit via info@robgoossens.nl of tel. +31(0)475 481490 kenbaar te maken.

Adres:
Rob Goossens beeld & geluid
Prins Bernardstraat 63
6101 EC Echt
Nederland.

Vanuit Belgie, net over de grens 8 km achter Maaseik (B). Goed bereikbaar via E314 en A2.


EDITORS' CHOICE