NIEUWSB&W

Echo met de bus naar VAD


Redactie HiFi.nl | 12 oktober 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Speciaal voor Echo-Audio klanten.

Echo-Audio nodigt u uit om op Zondag 22 Oktober gezamenlijk de VAD show te bezoeken. Echo-Audio heeft speciaal hiervoor een bus gereserveerd. De busreis wordt u gratis aangeboden door Echo-Audio, uiteraard betaalt AEcho Audio ook de entree van 10 euro voor u. Houdt u geen rekening met de lunch, dat doet Echo Audio voor u.

Let op!
Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom zal Echo Audio de reacties in volgorde van binnenkomst plaatsen. (Die eerst komt, eerst maalt). Wilt u mee, klik dan op de link onderaan dit bericht, geef wel aan met hoeveel personen u mee wilt. U krijgt tijdig bericht per email of u mee kunt.

Waar en wanneer opstappen?
Echo Audio vertrekt vanaf de Jongestraat 1 in Terneuzen om 8.15 uur precies en verwacht tussen 18.00 uur en 19.00 uur hier weer terug te komen.

De VAD Hifi & Home Cinema Show.
Kom genieten van (bijna) alle tastbare dromen. De jaarlijkse VAD Hifi & Home Cinema Show is inmiddels uitgegroeid tot een groots evenement van internationale allure. Kijk op de site van de VAD of de HiFi.nl VAD special voor meer informatie.

Wanneer?
De show wordt gehouden op 21 en 22 Oktober van 10.00 tot 18.00 uur.

Ik wil mee!

MERK

EDITORS' CHOICE