NIEUWSB&W

Nieuwe winkel in Lelystad


Redactie HiFi.nl | 30 september 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Vanaf  7 oktober 2006 heeft Lelystad een audiowinkel in het topsegment. Op die datum opent Hady Visser namelijk High Resolution.

Verwende fijnproevers kunnen er terecht voor high-end audio, new media in sound, home theatre en persoonlijk, merkonafhankelijk advies. Bij de opening, tijdens het gedeelte voor genodigden, speelt de wereldberoemde pianiste Marietta Petkova.

Topmerken
De naam ‘High Resolution’ vertolkt de missie van Hady Visser op het gebied van geluid: de perfecte één-op-één-relatie tussen de gepassioneerde luisteraar en de pure klanken van zijn favoriete muziek. Die zuiverheid, transparantie en directheid zijn alleen realiseerbaar met het hoogste segment op audiogebied. Vandaar dat High Resolution uitsluitend topmerken aanbiedt als Meridian, Quad, B&W, Classé, Sonus Faber, Screen Research en Van Medevoort.

New Media
Liefhebbers van de nieuwste ‘gadgets’ komen ook aan hun trekken. Er kan geen geavanceerde ontwikkeling in mp3-spelers, iPods of iSongBooks plaatsvinden, of Hady Visser heeft de luxe ‘speeltjes voor kenners’ in haar winkel liggen. Bovendien geeft High Resolution professioneel advies bij het combineren van New Media in Sound met geïntegreerde audiosystemen door het hele huis. 

Home Theatre
Wie de ultieme bioscoopbeleving zoekt in de privésfeer, kiest de allerbeste systemen voor Home Theatre. Die heeft High Resolution dan ook in huis. Maar wat belangrijker is: men krijgt een advies dat is afgestemd op de eigen smaak en huiselijke omgeving. Hady Visser neemt de tijd voor de klant, die in de luxe ambiance van High Resolution producten en systemen kan vergelijken.  

Sensationeel talent
De jonge pianiste Marietta Petkova bezit de ideale kenmerken van de topmusicus: een groot aangeboren, natuurlijk talent en de precisie en zuivere expressie door een eindeloos geperfectioneerde techniek. Na haar spel, tijdens de officiële opening zal haar cd – ongetwijfeld glashelder -  klinken over de high-end audio die High Resolution verkoopt. Van 12.30 tot 13.30 uur signeert Marietta Petkova haar nieuwe cd: Sergei RACHMANINOV: Sonate nr. 2 en de complete 24 Preludes. Dan is de winkel ook open voor publiek.
 

High Resolution
Neringpassage 70
8224 JN Lelystad
0320-222638
audio@high-resolution.nl
www.high-resolution.nl

MERK

EDITORS' CHOICE