NIEUWS

PAL Case Contest


Redactie HiFi.nl | 22 september 2006 |

(ingezonden mededeling)

Tijdens de aanstaande Woonbeurs Amsterdam presenteert Audiac, importeur van Tivoli Audio, de indrukwekkende resultaten van een heel bijzonder ontwerpinitiatief: de PAL Case Contest, waarbij deelnemers werden uitgenodigd – zonder restricties in materiaalkeuze, dimensies of anderszins – een omhulsel voor Tivoli Audio’s populaire PAL-radio te ontwerpen.


Unieke PAL Cases: een première


De bijna zestig ingezonden PAL Cases zullen op de Woonbeurs voor het eerst te zien zijn. Vijftien van deze unieke Cases zijn live aanwezig; van de andere ontwerpen worden foto’s getoond. Voor een voorproefje van de PAL Case-ontwerpen nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen bij de voorbeelden op www.palcase.com.


Woonbeurs Amsterdam Publieksprijs


Bezoekers van de woonbeurs kunnen dagelijks een kaart invullen waarop ze aangeven welke PAL Case zij het mooist vinden. De ontwerper van de PAL Case die aan het eind van de beurs de meeste stemmen verzameld heeft, wint de speciale Woonbeurs Amsterdam Publieksprijs.


Prijsuitreiking

De Publieksprijs wordt door Tivoli Audio CEO Tom DeVesto uitgereikt tijdens het eerste officiële PAL Case Event, op 27 oktober in het Dutch Design Center in Utrecht. Tijdens dit evenement wordt ook de door een vakjury gekozen winnaar van de PAL Case Contest bekendgemaakt, en vindt de uitreiking van de eerste en andere prijzen plaats.


Elke dag een gratis PAL!

Woonbeurs-bezoekers die hun motivatie voor de mooiste PAL op originele wijze op hun stemkaart zetten, dingen dagelijks mee naar een gratis PAL-radio. Deze radio’s worden na de PAL Case Contest aan de winnaars toegestuurd.


Waar en wanneer

De Woonbeurs Amsterdam vindt van 26 september tot en met 1 oktober plaats in de Amsterdamse RAI. Audiac hoopt u daar te mogen ontvangen. U vindt Audiac op stand 109 in de Parkhal.

EDITORS' CHOICE