NIEUWSB&W

Super Vinyl prijsvraag

Redactie HiFi.nl | 19 september 2006 | B&W

In samenwerking met importeurs Audio Classics, Joenit en Daluso organiseerde HiFi.nl/High Fidelity Discs een speciale vinyl prijsvraag. In deze prijsvraag maakte u kans op een compleet vinyl startpakket twv. 1958 euro.

De prijs bestaat uit een Rega P3 draaitafel inclusief Rega Bias element (twv. 699 euro), een Harmonix TU-812 record clamp (twv. 460 euro) en een Clearaudio Smart Matrix platen wasmachine (twv 549 euro). Als klap op de beroemde vuurpijl mag u ook nog ter waarde van 250 euro LP`s uitzoeken bij High Fidelity Discs.

Daarnaast verloten we een extra Harmonix TU-812 onder de inzenders van de juiste antwoorden.

Rega P3

De meest bekende draaitafel van Rega is steeds de Planar 2 en 3 geweest. Rega overtrof zichzelf anno 2000 met een totaal verniewde basis die nog lichter en tegelijkertijd stijver is dan zijn voorganger.

Standaard wordt de P3 geleverd met de RB300 toonarm.

Het plateau is van 12 mm dik glas, en de 230 volt motor is vast gemonteerd op de basis. Een vernuft elektronische schakeling zorgt voor een bijna trillingsvrije motor die voor een uiterst stabiele draaibeweging zorgt. De P3 is standaard in het zwart uitgevoerd. Optioneel zijn zeven kleuren leverbaar: rood, geel, groen, blauw, paars, grijs (zilver) en wit


Clearaudio Smart Matrix

Clearaudio gunt u het allerbeste op het gebied van vinyl, enerzijds door fantastische draaitafels te maken, anderzijds door producten te leveren die de LP weergave verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan naalddrukwegers, platenklemmen en platen wasmachines.

De Smart Matrix is het instapmodel platenwasser van Clearaudio, maar biedt u de prestaties van zijn grotere broers. Zowel rechtsom als linksom draaiend maakt hij in stilte uw platen weer (beter) als nieuw.


Harmonix TU-812

HiFi.nl auteur Rene van Es over deze wonderbaarlijke puck: "De Harmonix puck doet heel wat met het geluid. Meer dan ik haalbaar achtte en zeker ook meer dan ik bereik met een veel goedkopere Transrotor puck of een Clearaudio clamp. De verandering is kort te omschrijven als aangenamer, muzikaler, rijker en groter. Iets dat wordt bereikt met elke opgelegde LP en zich niet laat beperken tot een bepaald soort opname of muziek. Wonderlijk wat een puck teweeg kan brengen." en "Een betere puck dan de Harmonix TU-812? Ik ken er tot nu toe geen."

 

En de winnaar van de hoofdprijs in de Super Vinyl prijsvraag is:

J. van der Wal uit Lelystad

 

De extra Harmonix TU-812 puck is gewonnen door:

F. Kroes uit Wijhe

 

Niet gewonnen? Niet getreurd! In samenwerking met B&W Loudspeakers Nederland BV starten we direct met een nieuwe fantastische prijsvraag.

Ter gelegenheid van de nieuwe ‘greatest hits’ CD van de wereldberoemde DJ – dance artiest - Fat Boy Slim heeft B&W Bowers & Wilkins een Limited Edition geproduceerd van de uiterst succesvolle DM601 S3 luidspreker. De fineer afwerking hiervan is zeer verrassend uitgevoerd in de stijl van de cover van de “Why Try Harder” CD / DVD. Win nu dit unieke collectors item alsmede een door Fat Boy Slim gesigneerde CD / DVD !!

Om kans te maken op een set van deze bijzondere luidsprekers én een door Fat Boy Slim`s gesigneerde CD / DVD vul je de gegevens hier in en klik je op verzenden. De prijswinnaars (4) zullen uiterlijk 15 november bekend worden gemaakt. Inschrijving tot 31 oktober 2006. De luidsprekers worden geleverd incl. stands en gesigneerde “The Greatest Hits” CD / DVD.

MERK

EDITORS' CHOICE