Alpha Analog Forever Show

Redactie HiFi.nl | 06 september 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Het is Alpha High End (Antwerpen) een groot genoegen om U op haar eerste “ANALOG FOREVER” show te mogen uitnodigen.

Het draait zoals altijd om muziek en de juiste “groove”! Alpha  is erkentelijk aan onze lieve heer die hen nu reeds twintig jaar begeleidt en inspiratie geeft, dit is dan de gelegenheid om dit samen te vieren. Het is dan ook opvallend dat Alpha toen in 1986 het digitale tijdperk betrad en nu.... 20 jaar later nog steeds met veel plezier analoog “draait”! THE KING IS DEAD, LONG LIVE THE KING...!

Analoog is aan een serieuze come-back bezig en daar speelt VPI een vooraanstaande rol, het is daarom dat Alpha U op een kennismaking met dit Amerikaans produkt wil uitnodigen. Vlaggeschip de HRX word gedemonstreerd met het onvolprezen Formule 1 element van Jan Allaerts (ja, dit is Belgisch!) alsook de Isenberg phono preamp die speciaal daarvoor gemaakt is. Daarbij bijhorend top versterking van Pass Lab en de Wilson Maxx 2 luidsprekers. In het kort; kippenvel gegarandeerd.

Ook de TNT, Aries en de Scout & Scoutmaster zijn van de partij, telkens apart gedemonstreerd. Op het programma ook een vergelijkende test van elementen van onder andere Benz-Micro, Grado en Ortofon. Aanbiedingen zijn er ook. Waaronder gratis reiniging van vijf platen van U tijdens de show met de nieuwe VPI Typhoon. Dus maak thuis een selectie en breng ze maar mee. Ook de VPI produkten zijn aan introductieprijzen te koop en verschillende nodige accessoires van Tonar aan super prijzen.
Nutters Audio stelt zijn hele LP collectie te koop met veel audiofiel lekkers erbij!

Hoofd Deejay: Bob Janssen van Tonar de Elpee Goeroe....!

LOCATIE: In de winkel
DATA:        Zondag 10 en 17 september van 10.00 - 17.00 uur
INKOM:    Gratis

Pelikaanstraat 126 - 2018 Antwerpen
Tel: 03/232 55 63 –  03/225 23 40 Fax:  03/226 15 07 
E-mail: info@alphahighend.be
Internet: http://www.alphahighend.be

MERK

EDITORS' CHOICE