NIEUWSB&W

NAIM naar Latham Audio

Redactie HiFi.nl | 01 september 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

“From Whisky To Cider… But The Recipe Stays The Same!”

In 1986 begon Latham Audio een partnerschap met een bedrijf dat Hifi-apparatuur fabriceerde in Schotland, een land dat bekend staat om haar prachtige landschap, ‘haggis’ en uiteraard de whisky.

Nu, inmiddels 20 jaar later, heeft Latham Audio zich ingelaten in een relatie met een andere fabrikant van Hifi- en AV-systemen (zie eerdere berichtgeving op HiFi.nl -red.). Deze keer gelegen in het zuidwesten van Engeland, een gebied dat ook bekend staat om haar prachtige landschap, historische monumenten en cider appels.

NAIM AUDIO heeft, al meer dan 30 jaar, Hifi-apparatuur ontworpen en ontwikkeld volgens de meest exacte specificaties. Merkwaardig is het feit dat NAIM versterkers werden en vandaag de dag nog steeds worden gebruikt in combinatie met LP12 draaitafels. Het merk NAIM is er net als Linn van overtuigd dat getraind en bekwaam personeel in speciaalzaken de producten actief dient te demonstreren.

Latham Audio verandert van merk en geeft met groot plezier kennis van het feit dat het recept nog steeds hetzelfde is!
 
"Wij begrijpen maar al te goed, dat zeker in deze tijd het merendeel van de markt liever een ‘kwantitatieve’ dan een ‘kwalitatieve’ benadering hanteert. Wij vinden echter dat klanten het recht hebben op objectieve informatie voordat ze tot aankoop over gaan, en er niets méér objectief is dan een professioneel uitgevoerde demonstratie", aldus Malcolm J. Latham.
 
NAIM is puur, tijdloos en bovenal muzikaal. Wilt u ook eens kennis maken met het assortiment van NAIM? Kijk dan op de vernieuwde website www.Latham.nl voor de ‘NAIMDAYS’ die u dit najaar op diverse plekken kunt aantreffen.

MERK

EDITORS' CHOICE