NIEUWS

Tivoli Audio Music System

Redactie HiFi.nl | 31 augustus 2006 |

(ingezonden mededeling)

Boston/Nieuwegein – Na een ontwikkelingsperiode van niet minder dan drie jaar introduceert Tivoli Audio een nieuwe creatie: het Music System, een meer dan compleet, multifunctioneel muzieksysteem met een uitzonderlijke weergave kwaliteit.

Het Music System heeft werkelijk bijna alles aan boord. De cd-speler speelt alle gangbare formaten af, en de AM/FM-radio met z’n zes voorkeuzezenders beschikt natuurlijk over alle bekende Tivoli Audio-radiokwaliteiten. De ingebouwde subwoofer (met volumeregeling!) zorgt ervoor dat dit compacte systeem een perfecte basweergave biedt. Verder heeft het Music System een digitale klok met batterijbackup, twee onafhankelijk instelbare wekkers, een slaaptimer en een RDS-compatibel display waarvan de helderheid automatisch aan de lichtomstandigheden wordt aangepast.

“Veelzijdig, eenvoudig te bedienen, vooruitstrevende technologie en een ongelooflijk goede klank: dat zijn de kernkwaliteiten van ons nieuwe Music System,” stelt Tivoli Audio-president Tom DeVesto. “Het is een ideaal entertainmentsysteem dat in elke kamer van uw huis perfect op z’n plaats is.”

DeVesto’s uitspraak wordt nog eens onderstreept door het gemak van een meegeleverde afstandsbediening op creditcardformaat, een hoofdtelefoonuitgang, een stereo lijnuitgang en auxiliary- en mixingangen. Handig is dat alle functies ook op het Music System zelf te bedienen zijn, en niet alleen via de afstandsbediening!

Het Music System heeft een hoogglanzend gelakte, houten behuizing in dark walnut (met een klassieke beige frontplaat), of in piano black of piano white met een zilverkleurig front. De afmetingen zijn 140 x 360 x 244 mm (hbd).

Audiac gaat het Music System vanaf de komende herfst via dealers aanbieden voor een adviesprijs van 999 euro.

Voor meer informatie en dealerlijsten kunt u terecht op www.audiac.nl,
of bel Audiac op +31 (0)30–604 9000.


EDITORS' CHOICE