NIEUWSB&W

Audio Research meets Martin Logan!


Redactie HiFi.nl | 26 september 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 september a.s. zal Audio Excellence een aantal, deels nieuwe ‘high lights’ van de merken Audio Research en Martin Logan aan u voorstellen.

Wat kunt u verwachten ?

Van Audio Research demonstreren zij de zojuist geïntroduceerde voorversterkers LS 17 & LS 26 welke laatste u ook kunt vergelijken met zijn voorganger de LS 25mk2 en de alom geprezen Reference 3. Dit geeft u mooi de gelegenheid om te beoordelen welke progressie Audio Research heeft gemaakt. Tevens wil Audio Excellence de nieuwe D150.2 transistor eindversterker eens in het zonnetje zetten. Ook al wordt Audio Research geroemd om haar buizen-eindversterkers, de D150.2 is een prima mogelijkheid voor hen die een compactere oplossing wensen dan de traditionele wat grotere buizenversterkers van dit merk.


LS 17, LS 26 en Reference 3 (vlnr)

Van Martin Logan presenteert Audio Excellence u zowel de Vantage als de ‘top of the line’ Summit hybride electrostaten met actieve laagunits. Dit heeft als voordeel dat zij met een kwaliteitsversterker met bescheiden vermogen al fantastisch kunnen presteren.

De moeite waard ? Wij denken van wel !

Mocht u eens kennis willen maken met de hierboven beschreven producten bel of mail Audio Excellence om een afspraak te maken.

Audio Excellence
Kees Jan Lankhaar en Jan Verlegh
Website: www.audioexcellence.nl
Email: info@audioexcellence.nl

MERK

EDITORS' CHOICE