Deense audio bij Multifoon Alexandrium

Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

De gehele maand september zal Multifoon Hifi Alexandrium III in het teken staan van Audiovector luidsprekers en de electronica van Primare.

Audiovector

Denemarken is in de audiowereld altijd een vooraanstaand land geweest. Audiovector luidsprekers bevestigen deze reputatie opnieuw. Audiovector maakt relatief compacte, slanke luidsprekers met een open, dynamische en tevens verfijnde klank. De prestaties zijn zo goed als de huidige stand van de luidsprekertechniek toelaat. Het unieke upgrade concept zorgt ervoor dat dit ook in de toekomst zo kan blijven.

Lees verder op de website van de fabrikant

Prijzen vanaf 500 euro tot meer dan 10.000 euro per set

Primare

Voor bijpassende electronica blijven we in Scandinavie, met electronica van Primare. Gebouwd volgens klassieke degelijkheidsprincipes, maar dan met de modernste componenten. Om u vooraf een indruk te geven, zeer stevige, zware, resonantievrije behuizingen met overbemeten voedingen. Symmetrische schakelingen met SMD componenten, terwille van korte signaalwegen en ongevoeligheid voor hoogfrequent ontvangst en oscillaties. Samengevat; uiterst stabiel en heel goed in staat moeilijke luidsprekers te controleren. Versterkers, tuners, cd spelers, dvd spelers.
Alles wat nodig is aan subliemestereo- of meerkanaals-electronica.

Lees verder op de website van de fabrikant

Prijzen per component van ongeveer 1200 euro tot meer dan 3000 euro

MERK

EDITORS' CHOICE