NIEUWSB&W

2e Quadfeest in de Eifel

Redactie HiFi.nl | 22 augustus 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Quad Musikwiedergabe wil van hun herfstfeest een traditie maken. Vorig jaar was de verhuizing naar Gering de aanleiding, in 2006 hebben zij ook goede redenen om een feestje te vieren, namelijk twee nieuwe producten uit eigen stal.

Tijdens de High End in M√ľnchen hebben zij hun nieuwe luidsprekers voorgesteld; de ESL 57 QA en de ESL 63 QA. Omdat men ze daar niet in alle rust heeft kunnen beluisteren nodigt Quad Musikwiedergabe al hun Quad vrienden uit ze tijdens ons Quadfeest met muziekprogramma naar eigen keuze te beoordelen. Eveneens kunt u kennismaken met de nieuwe electrostaten 2905 en 2805 en de nieuwe Quad transistorversterker alsmede de Two-Forty buizenmonoblokken. Ook zullen de luidsprekers van de firma`s Klangwerk en Precide uit Zwitserland gedemonstreerd worden.

Quad Musikwiedergabe heeft eind jaren 90 het toestel waarmee Peter Walker vroeger de electrostatische panelen van de originele ESL fabriceerde gekocht van het huidige Quad (IAG) management. Hiermee kan Quad Musikwiedergabe nu de originele ESL weer als 100% nieuw product aanbieden (ook het houten frame, de grilles en de electronica van de ESL `57` worden nu weer nieuw gemaakt). Dit betekent ook dat oude ESL`s van nieuwe panelen kunnen worden voorzien en dat men in de restauratie zo ver kan gaan als de beurs toelaat. Ook heeft Quad Musikwiedergabe vaak (volledig nagekeken) ESL 57`s en ESL 63`s.

Nederlandse Quad eigenaren zijn altijd bevoorrecht geweest met Transtec als importeur, waar service altijd hoog in het vaandel heeft gestaan. Transtec en Quad Musikwiedergabe hebben al vele jaren een goed samenwerkingsverband, waardoor de service van beide bedrijven wordt gebundeld en Nederlandse ESL`s op afspraak kunnen worden gerestaureerd in Duitsland.

Om u de tijd te geven om van uw demonstratie te genieten zal het feest twee dagen duren, namelijk van 15 tot 16 September, en iedere dag van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Indien u zich telefonisch aanmeldt via (0049) 2954 987977, sturen wij u uitgebreide informatie.

U kunt zich ook via de website aanmelden; www.Quad-musik.de

MERK

EDITORS' CHOICE