NIEUWSB&W

Art`s Audio verhuist

Redactie HiFi.nl | 14 augustus 2006 | B&W

Na ruim drie jaar aan de Prins Hendrikstraat 9 in het centrum van Naaldwijk strijkt Art’s Audio half september neer aan de Woonboulevard in Naaldwijk!

Het is waar, Art’s Audio groeide een beetje uit haar jas! Dat het zo`n vlucht zou nemen was niet helemaal verwacht, alhoewel het laatste jaar de groei zich wel steeds duidelijker begon af te tekenen.

Wat gaan ze doen? Allereerst verbouwen en opnieuw inrichten. De nieuwe locatie (met de voorzijde gelegen aan het Schrijnwerkersplein) is fors ruimer dan de huidige. Daarmee kunnen ze u straks meer faciliteiten bieden. Ten eerste, en niet onbelangrijk, er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid voorhanden. U kunt bij Art’s Audio straks voor de deur parkeren. Verder hebben ze ongeveer 140 m² ruimte beschikbaar, en dat is aanzienlijk meer dan nu. Dat levert een beter overzicht op het assortiment. Naast de ruime showroom, en een plek om te "loungen" of gewoon een lekker kopje koffie te drinken en wat over muziek, hifi, home-theater en aanverwante zaken te praten, krijgen ze nu de beschikking over een ruime separate demoruimte die ze ook kunnen gebruiken als bioscoop. Ook biedt het nieuwe pand Art’s Audio de mogelijkheid om u op het gebied van domotica (lichtsturing, beeld- en geluidsdistributie bijvoorbeeld) het een ander te kunnen laten zien en vooral ervaren.

Alle extra ruimte geeft Art’s Audio de gelegenheid u nog beter van dienst te zijn met advies, maar niet in de laatste plaats ook met demonstraties van stereo en audiovisuele apparatuur. Voor de grotere specialistische systemen blijven ze werken op afspraak in verband met de voorbereidingen die zij moeten treffen voor een perfecte demonstratie. Natuurlijk bent u op ieder moment welkom, dat mag duidelijk zijn, maar voor specifieke wensen maken ze tijd vrij in de agenda.

En natuurlijk, de combinatie die Art’s Audio gaat maken met Troost Wonen & Slapen plaatst het entertainment in uw huis daar waar het straks terecht komt: in uw nieuwe woonomgeving! Art’s Audio gaat van die kant zoveel als mogelijk trachten de integratie van wonen en entertainment door te voeren en voor u inzichtelijk te maken. Kunt u zich een betere ambiance voorstellen?

Wanneer gebeurt dit allemaal? Vanaf maandag 14 augustus tot en met vrijdag 15 september zijn ze druk in de weer met de verbouwing en de opbouw van, en uiteindelijk de verhuizing naar het nieuwe pand. In die tussenliggende periode zal de winkel aan de Pr. Hendrikstraat gesloten zijn. Hun onverdeelde aandacht zal gedurende deze periode meer dan nodig zijn om alles in goede banen te leiden. Op zaterdag 16 september zijn ze weer open op de nieuwe locatie. Of alles dan al opgeruimd is, dat blijft even spannend... De officiële opening staat in de agenda voor eind oktober, na de VAD.

Ze zijn overigens op afspraak wel beschikbaar voor demonstraties; ze willen alleen het werk graag enigszins kunnen plannen gedurende deze hectische periode zodat u toch de aandacht krijgt die u verdient! Dus bellen of e-mailen voor een afspraak kan altijd. Art’s Audio maakt graag tijd voor u vrij.

Wat doen ze met de huidige demovoorraad? Het liefst verhuizen ze niet alles mee naar het nieuwe pand. Daarom kunnen ze u een geselecteerd deel van de voorraad met aantrekkelijke kortingen aanbieden. Let op, het gaat hier niet om uitlopende modellen, alle apparatuur is actueel!

Het exacte adres:
Gildestraat 108-110,
2671 BV Naaldwijk.

Op de website www.arts-audio.nl vindt u een lijst van de nog aanwezige apparatuur met daarbij de prijzen.

Als u geïnteresseerd bent in één of meer van de items uit de lijst, kunt u contact opnemen via e-mail op info@arts-audio.nl, of telefonisch op 0174-610090.

MERK

EDITORS' CHOICE