NIEUWSMission

Mission Elan3 serie

Redactie HiFi.nl | 09 augustus 2006 | Mission

(ingezonden mededeling)

Eind september zal Mission een compleet niuewe luidsprekerlijn onder de naam `Elan 3` introduceren.

De bestaande en succesvolle M3-serie blijft als Mission’s `opstaplijn` in het programma en zal het gehele seizoen verkrijgbaar zijn. De Elan 3-serie wordt  een nieuwe lijn naast de M3 en zal qua prijsniveau fractioneel hoger liggen, maar wel met een totaal ander design.

De Elan 3-serie is de  eerste nieuwe luidsprekerlijn die geproduceerd wordt in China onder de vlag van IAG (International Audio Group- Shenzhen) de nieuwe eigenaar van Mission.
IAG is bekend door de overname van andere beroemde Britse merken zoals, Audiolab, Quad en Wharfedale. IAG heeft een zeer goede naam in de audiowereld en beschikt over een productieplant van maar liefst 100.000 m2. Bijzonder is dat ze de controle hebben over het gehele fabricageproces en alles in eigen beheer produceren. Conclusie: Brits design met betere componenten, sublieme afwerking en een sterk imago.

De Elan E3 serie is hiervan een  goed voorbeeld. Prachtig design en afwerking, klinkend als een Mission en uiteraard een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Op de Nederlandse markt verkrijgbaar vanaf eind september.

Winkelprijzen per stuk vanaf 149 euro voor de E30 tot  549 euro voor de E34.
Leverbaar in de uitvoeringen: zwart, beuken, kersen en zilver.

MERK

EDITORS' CHOICE