NIEUWSB&W

Primeur Medevoort HiFi Solutions

Redactie HiFi.nl | 09 juni 2006 | B&W

(door de redactie opgepikt)


Als eerste in Nederland én de wereld heeft HiFi Solutions in Amsterdam exclusief de spiksplinternieuwe van Medevoort MA-350 geïntegreerde versterker en dus een wereldprimeur.
 
Deze versterker is gebaseerd op de bestseller MA-340, maar dan getuned op high-end niveau o.a. door gebruik te maken van audiofiele componenten. De klank is dynamisch, open met heel veel ruimtelijke plaatsing en met zeer strak laag. Onvoorwaardelijk stabiel houdt deze versterker vrijwel elke luidspreker, waaronder elektrostaten, uitstekend onder controle. De nieuwe vormgeving draagt bij aan het tijdloze en exclusieve karakter. De prijs ligt nog onder 2000 euro.

Na de introductie van de MA-350 versterker heeft HiFi Solutions tevens exclusief de nieuwe CD-350 speler uit de nieuwe serie van van Medevoort. De speler ondersteunt zowel CD als (tweekanaals) SACD formaat. Uiteraard is deze speler voorzien van de beroemde van Medevoort klok. Voor mensen die volledig door de muziek opgenomen willen worden zonder afgeleid te worden door de `klank` van de speler is deze nieuweling uitstekend geschikt. Zeker in combinatie met de MA-350 versterker vormt deze speler een ideaal huwelijk. Prijs: 1998 euro.

U bent van harte uitgenodigd om in Amsterdam te komen luisteren naar deze; in beide filialen is de kant-en-klare set aangesloten en "luisterklaar", en, bij ons uit voorraad leverbaar :-) 

MERK

EDITORS' CHOICE