NIEUWSB&W

Open dag car entertainment 2006


Redactie HiFi.nl | 24 mei 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Zaterdag 27 mei 2006 is het weer zover: de jaarlijkse open dag van Ron de Vries car entertainment. Naast een bijzonder uitgebreide presentatie van de meest uiteenlopende navigatie-, multimedia- en audiosystemen voor in de auto zijn er vele spectaculaire demonstratie autos te bewonderen.

Merken als Kicker, Hertz, Audison, Focal en JBL zullen prominent aanwezig zijn naast de bijzonder scherpe aanbiedingen die speciaal voor deze dag zijn ingekocht.

Ook bieden wij tijdens de open dag de mogelijkheid om een testrit te maken met een geselecteerd aantal portable navigatiesystemen. Alsof dat het kiezen al niet makkelijk genoeg maakt zullen wij ook voor deze systemen schokkende stuntprijzen maken!

Ook voor bestaande klanten organiseren wij weer tal van activiteiten: door middel van een “RTA meting” is het mogelijk de prestaties van uw audiosysteem compromisloos te visualiseren om zo de sterke, maar ook zwakke punten aanwijsbaar te maken. Samen met een van onze experts vind u zo de beste aanpassingen voor het nóg beter maken van uw systeem!

Heeft u reeds een subwoofer systeem? Bij Ron de Vries is het tijdens de open dag mogelijk een betrouwbare decibel meting uit te laten voeren. Uiteraard zullen er voldoende experts aanwezig zijn om de behaalde prestaties te bespreken of u op weg te helpen met eventuele verbeteringen.
Let er wel op dat het aantal mogelijke deelnemers voor deze metingen beperkt is. Inschrijving kan op de dag zelf; kom dus op tijd om teleurstelling te voorkomen!

Open dag Ron de Vries car entertainment 2006

Zaterdag 27 mei, aanvang 9:00 uur

Ron de Vries car entertainment
de Oude Veiling 60-61
1689 AC Zwaag.

Meer informatie:
info@rondevries.nl 
tel. 0229-245117

MERK

EDITORS' CHOICE