NIEUWSB&W

Tivoli PAL contest

Redactie HiFi.nl | 25 mei 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

De Tivoli Audio PAL is een radio die niet alleen geweldig klinkt en er minstens net zo geweldig uitziet, maar ook tot meer inspireert.

Tivoli-importeur Audiac en de meesterhoutbewerkers van Ritmeester BV organiseren daarom de PAL CASE Contest: ontwerp en bouw je eigen PAL-omhulsel en win een van de vijf bijzondere prijzen!

Deelname aan de wedstrijd is open voor iedereen. Ook ten aanzien van ontwerp en afmetingen van de PAL CASES worden geen eisen gesteld: de materiaalkeuze is vrij en de PAL CASE mag zo groot of zo klein zijn als je wilt – zolang de PAL er maar in past. Die PAL hoef je niet te kopen of in je bezit te hebben: op www.palcase.com zijn de exacte afmetingen van de radio te vinden, evenals enkele reeds gebouwde voorbeelden.

Als de vijf prijswinnaars bekend zijn, wordt een serie PAL CASE EXPOS georganiseerd, waar de mooiste en origineelste PAL CASES te zien zullen zijn. Daarbij is het doel om per bezoeker 1 euro in te zamelen. Het streefbedrag van honderdduizend euro komt ten goede aan dakloze gezinnen en kinderen die in het Russische Vladivostok de winter in de riolen van de stad doorbrengen.

Voor meer informatie over deelname, voorwaarden en achtergrond van deze unieke wedstrijd verwijzen we u graag naar www.palcase.com. Inzending is mogelijk tot 15 juli 2006.

Sponsors zijn vanzelfsprekend van harte welkom.

Team Audiac
Audiac B.V.
PAL CASE Contest
duncan@audiac.nl
+31(0)30-6049000
www.audiac.nl 

Willem Schulpen
Ritmeester BV
PAL Case Contest
willem@ritmeester-bv.nl
+31(0)78-6818568
www.ritmeester-bv.nl 

MERK

EDITORS' CHOICE