NIEUWSB&W

Majik introductie bij Art`s Audio

Redactie HiFi.nl | 23 mei 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat LINN met het MAJIK systeem de opvolgers van de LK-lijn heeft geïntroduceerd: een nagelnieuwe cd-speler, voorversterker én eindversterker gebaseerd op de Chakra technologie. Op een aantal plaatsen in het land bent u al in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met die producten. Misschien heeft u nog geen tijd gehad, of zoekt u een locatie dichter bij u in de buurt. Als Specialist Linn dealer presenteert Art`s Audio op 2 en 3 juni aanstaande, de Majik serie op haar locatie in Naaldwijk, en op 5 juni bij Troost Wonen & Slapen.

Op vrijdagavond 2 juni laat Art`s Audio de muziek vergezellen door een aantal mooie lentewijnen die zij speciaal voor dit event hebben ingekocht. Het wijnpalet bestaat uit een viertal wijnen, rood, wit én rosé.

Op zaterdag is het Majik systeem ook te beluisteren en te bekijken, maar de wijn laat Art`s Audio, in elk geval in de ochtend, even achterwege. Maar niet getreurd, de koffie mag er ook zijn!

Op de vrijdag en de zaterdag zal naast de Majik CD ook de Unidisk SC ter vergelijk meespelen. En om u een indruk te geven van de kwaliteiten van de nieuwe phonotrap in de Majik Control stelt Art;s Audio een Avid Diva draaitafel op.

Aansluitend op deze presentaties op haar eigen locatie, verhuist de Majik set op Tweede Pinksterdag, maandag 5 juni, naar de woonwinkel van Troost Wonen & Slapen op het Schrijnwerkersplein aan de Woonboulevard in Naaldwijk. Vanaf 12:00 uur bent u van harte uitgenodigd om dit "Majikal" systeem daar in de omgeving van fraai design te komen horen en zien!

Wanneer u de voorkeur geeft aan een demonstratie `op maat` verzoekt Art`s Audio u vriendelijk een afspraak te maken. Op die manier kan Art`s Audio u perfect van dienst zijn op een rustiger moment. U kunt Art`s Audio hiervoor bellen op 0174-610090 of e-mailen naar info@arts-audio.nl.

Tot ziens op één van onze drie Majik presentaties!

MERK

EDITORS' CHOICE