NIEUWS

Glas Audiovisie show

Redactie HiFi.nl | 16 mei 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Dinsdag 23 mei & woensdag 24 mei wil Glas Audiovisie U graag kennis laten maken met een aantal nieuwe producten. Traditioneel zijn de voorjaars en zomermaanden wat rustiger, zodat Glas Audiovisie in de gelegenheid is om U al het nieuws dat bij hen gepresenteerd wordt rustig te laten beluisteren.

Een van de meest verrassende nieuwkomers van de laatste maanden is de Glenair luidspreker uit Tannoy’s  Prestige serie. Een luidspreker in de traditie van deze roemruchte serie, groot en met een groots geluid, maar opvallend modern vormgegeven. Uitgebreid luisteren naar dit systeem maakt ouderwets hebberig en “experimentierfreudich”, met als gevolg de keuze om het systeem aan te sturen met een compleet Einstein systeem. De exacte samenstelling van het systeem is ( nog ) niet bekend, maar dit relatief nieuwe Duitse (buizen)merk staat garant voor een hoog muzikaal niveau!

Ook van Tannoy, en ook uit de Prestige-reeks, is de mini-autograph.  Een echte mini! Pas als je ze echt gezien en gehoord hebt, besef je hoe ongehoord goed dit is. Het aansturen hiervan zal gebeuren door een echte nieuwkomer bij Glas Audiovisie, Creek! Een van de traditionele Engelse audiobedrijven die uitblinken in het bouwen van sobere, maar zeer goed klinkende componenten.

Verder zal er een systeem van Chord gedemonstreerd worden met de Tannoy TD 10 uit de Dimension-lijn, en zullen Rega & Totem in verschillende combinaties  te horen zijn. Ook heeft Glas Audiovisie de Arcus music server ter plaatse. Via dit systeem is muziek op te slaan op harde schijf, waarbij uzelf de mate van compressie en dus kwaliteit bepaalt, ditmaal niet gehinderd door een absurd slecht loopwerk waar de informatie vanaf moet komen. En  last-but-not-least, zal Glas U de mogelijkheden van HD tv tonen, middels Diboss lcd tv, aangestuurd door sattelietsignaal.

Naast de vanzelfsprekende aanwezigheid  van Glas Audiovisie medewerkers ( Wibo, Marco ), zijn ook mensen van de importeurs van Tannoy, Creek, Diboss, Arcus, Totem, Rega en Einstein aanwezig om demonstraties te geven en uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk heeft Glas Audiovisie ook gezorgd voor een hapje & een drankje. Gezien het weer leek een mooie rosĂ© erg passend, maar uiteraard is er ook gedacht aan de liefhebbers van wit & rood, en een biertje en fris schenken ze natuurlijk ook.
Voldoende redenen om Glas Audiovisie dinsdag 23 mei vanaf 19:00 tot 23:00 uur, of woensdag 24 mei vanaf 10:00 tot 23:00 te bezoeken!

Tenslotte:  Om organisatorisch niet in de knoop te komen wil Glas Audiovisie graag een beetje weten wat er op hen af komt, en zouden ze het dus erg op prijs stellen als U van te voren even meldt wanneer en met hoe velen u wilt komen.
Bel Glas Audiovisie op 0575-513317, of mail op Glasaudiovisie@hotmail.com.

MERK

EDITORS' CHOICE