Lehmann Black Cube 2006

(ingezonden mededeling)

Na 10 jaar productie, en wereldwijd de standaard te hebben gezet in betaalbare kwaliteits Phonovoorversterkers, is er dan de opvolger voor de Black Cube, de Lehmann Black Cube 2006!

De 2006 versie is uitgerust met een totaal nieuw binnenwerk met verder verfijnde schakeling en onderdelen waaronder een nieuwe inputstage, dual mono outputstage’s, MKP condensatoren i.p.v. MKS uitvoeringen in output en filtering. En, evenals zijn voorganger, geschikt voor zowel MM als MC elementen en voorzien van ruime instelmogelijkheden voor beide type’s elementen.
Als nuttige extra’s kunnen genoemd worden een schakelbaar subsonisch filter, DC output coupling jumper, versterkingsfactor instelbaar op 36/46/56 dB en nu ook 66 dB voor perfecte aanpassing aan low output MC’s.
Ook is het opwaarderen van de standaard Black Cube naar de SE versie met zijn grotere voeding nu in een handomdraai te realiseren door het gebruik van Neutrik XLR verbindingen. Als beloning voor de technische inspanningen klinkt de BC 2006 natuurlijker, schoner en transparanter met tevens een 3-dimensionalere bredere en diepere stage afbeelding!

De verkoopprijs van de Black Cube 2006 bedraagt 440 euro, de SE versie heeft een prijs van 650 euro.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor bezitters van bestaande Black Cube modellen via de importeur te updaten naar de nieuwe 2006 versie.

Inlichtingen Benelux:
Sound Design
Tel/fax: 0031(0)516-577236
Email: info@sounddesign.nl
www.sounddesign.nl

EDITORS' CHOICE