NIEUWSMartin Logan

Nieuw: Martin Logan Vista

Redactie HiFi.nl | 08 mei 2006 | Martin Logan

(ingezonden mededeling)

Met de nieuwe VISTA, opvolger van de bestseller Aeon i, is de nieuwe MartinLogan ESL lijn weer compleet. Bedeeld met doorbraken van de SUMMIT en VANTAGE, verschijnt de nieuweMartinLogan VISTA in een nieuw design en een breedte van slechts 27 cm.

Dank zij de geheel nieuwe `state of the art` AirFrame en XStat technologieën, zorgen de nauwkeurige elektrostatische panelen, gepaard met de nieuwe supersnelle aluminium woofer en vooruitstrevende filtertopologie -harde bekabeling, polipropyleen condensatoren en aircore spoelen- voor een ongeëvenaarde integratie, dynamiek en natuurgetrouwheid.

Laat u zich vooral niet door de VISTA`s compactheid misleiden. Met haar verbluffende dynamiek, driedimensionaliteit en doorzichtigheid, verzorgt zij een opwindende en compromisloze stereo en cinematografische belevenis in elk interieur.

De VISTA is beschikbaar in verschillende houtafwerkingen en wordt standaard geleverd met spikes en onze nieuwe handige luidsprekerklemmen die mono- en bi-amping/cabling toestaan.

Extra informatie
Stereo luidspreker / home-theater main
leverbaar mei `06
XStatâ„¢ Transducer
AirFrame™ 
hoge resolutie aluminium woofer
ultiem filter
Vanaf 4 600 € per paar: zwart aluminium frame met zwart essen of donker kersen kast. Kersen of esdoorn optioneel.

www.audioquartet.com

MERK

EDITORS' CHOICE