NIEUWS

RAF nieuws

Redactie HiFi.nl | 27 april 2006

Veel bezoekers bij RAF show 2006

De grote Hifi/Visual/Computerschow die Raf op 6, 7, 8 en 9 april organiseerde is een ongekend succes geworden. Ruim 10.000 bezoekers wisten het nieuwe Raf Business Center aan de Pieter Braaijweg in Amsterdam te vinden.

Een keur aan Nederlandse importeurs en fabrikanten van hoogwaardige consumentenelektronica toonden er hun nieuwste producten. Vooral voor de nieuwste High Definition plasma- en LCD-televisies was veel belangstelling, maar ook digitale fotografie, draadloze streaming audio in het hele huis en lichtnetfilters mochten zich in een grote belangstelling verheugen. In een verduisterde ruimte werden videoprojectoren gedemonstreerd, waarbij de verschillen tussen de diverse modellen en systemen duidelijk te zien waren. De Raf Show was daarmee een soort mini-Firato, maar dan wel een specifiek gericht op kwaliteitsmerken en noviteiten.

Raf deelde onder de bezoekers waardebonnen uit, waarmee aantrekkelijke prijzen zoals een LCD-televisie, DVD-recorders, MP3-spelers en digitale camera’s te winnen waren. Tot en met eind april hangt in de winkels van Raf een lijst met winnende lotnummers. Als u zo’n waardebon heeft kunt u nog snel even langskomen, wellicht heeft u een aardige prijs in de wacht gesleept.


Raf/Staffhorst Utrecht zondag 7 mei open

Op zondag 7 mei aanstaande is de winkel van Raf/Staffhorst aan het Vredenburg 40 in Utrecht van 12:00 tot 17:00 uur geopend.

Voor veel artikelen geldt op deze zondag een extra korting op de toch al aantrekkelijke winkelprijs. Hierdoor kunt u zondag voor bijzonder aantrekkelijke prijzen een keuze maken uit ons enorme assortiment. Ongetwijfeld zal er iets van uw gading te vinden zijn. Ook de Elektronicamarkt Paardenveld is deze dag geopend. U bent van harte welkom!


EDITORS' CHOICE