Linn dagen @ Home Fidelity

Redactie HiFi.nl | 04 mei 2009 | B&W

(ingezonden mededeling)

Linn Dagen @ Home Fidelity, Het is wederom showtime bij Home Fidelity en deze keer zijn de producten van Linn aan bod. Uiteraard met de nieuwe Linn Majik series maar tevens de Linn Artikulat top high end speaker voor het optimale genot.

Ons exacte programma en tijden van de show zullen wij binnenkort online plaatsen. U kunt de product folder van de Majik series alvast downloaden op onze site. (downloads/rubriek brochure) Wij heten u van harte welkom. Thierry en Marc


Herontdek de magie van muziek

Vinyl komt ook aan de beurt en hiervoor gebruiken we de LP12 van Linn. Op 11 en 12 mei zijn wij geopend van 10.30 tot 18.00. op 13 mei van 10.00 tot 17.00

Hoe lang is het geleden dat u echt heeft genoten van muziek? Het ontspannende gevoel dat u ervaart bij het beluisteren van uw favoriete muziekstuk. Het Majik Systeem is bedoeld om uw liefde voor muziek op een zo intensieve en natuurgetrouwe manier te ervaren...Magisch!

Zoals beloofd is Linn terug met een prachtige vervanging voor haar LK-serie producten die onlangs uit productie zijn genomen. Achter de schermen is er in Schotland hard gewerkt aan het ontwerpen van een stereo systeem met componenten die naadloos op elkaar aansluiten.

Het Majik Systeem bestaat uit 3 componenten. Allereerst een gloednieuwe CD-speler genaamd, hoe kan het ook anders...Majik CD-player.
Het uitgangspunt bij het ontwerpen van deze stereo CD- speler was het overtreffen van de Ikemi CDspeler die geroemd was om haar kwaliteit. Linn heeft dit bereikt door technieken over te nemen die zijn gebruikt in de superieure CD12 CD-speler, die door veel critici is bestempeld als één van de beste CD-spelers van zijn tijd.

Verder introduceert zij een nieuwe voorversterker, de Majik Kontrol Pre-Amplifier. Deze voorversterker is voorzien van 6 analoge ingangen. 2 van deze ingangen zijn voorzien van onafhankelijke circuits voor het gebruik van een draaitafel.

Als laatste presenteert zij de nieuwe Majik 2100 Power Amplifier. Deze eindversterker profiteert van de Chakra technologie en is aangepast om optimaal te presteren met de overige Majik componenten.

Uiteraard is het met het gehele systeem mogelijk om te communiceren met het Linn KNEKT Multiroom systeem waardoor u in het gehele huis kunt genieten van muziek. Daarbij zijn alle componenten in de kleuren "Black" en "Komponent Silver" leverbaar. Uiteraard zijn de componenten ook individueel te gebruiken, maar gezamenlijk vormen zij een enkel geheel.

MERK

EDITORS' CHOICE