NIEUWSB&W

Levensecht NuForce! dealershow


Redactie HiFi.nl | 16 april 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Op zaterdag 13 mei organiseert de importeur van Nuforce in samenwerking met de Audiofabriek uit Haarlem de eerste “Levensecht NuForce! Dealershow”. Alle ingrediënten zijn daar aanwezig om er een mooie dag van te maken.

Met haar gepatenteerde Nuforce Analog Switching ModeTM  heeft NuForce vorig jaar de home-audiomarkt versteld doen staan!  De unieke combinatie van analoog schakelen met digitaal versterken heeft NuForce de meest prestigieuze prijzen opgeleverd, waaronder Amp Of The Year van het e-magazine The Absolute Sound.

De gebruikte technologie leidt tot een zeer fraai en natuurgetrouw geluidsbeeld. De breedbandweergave van de frequenties, de grote dynamiek  en de afwezigheid van welke vervorming dan ook, zorgen voor een puur en onversneden geluid. NuForce klinkt levensecht!

In een gezellige ambiance en onder het genot van een hapje en een drankje zullen tijdens de “Levensecht NuForce! Dealershow” twee installaties voor u draaien: een instap- en een referentieset. De instapset wordt aangestuurd door de NuForce IA-7 geïntegreerde versterker. De referentieset wordt aangestuurd door de NuForce P-8 voorversterker in combinatie met de NuForce Reference 9 eindversterker. 

Zaterdag 13  mei kunt u van 11.00 tot 17.00 uur het levensechte NuForce-geluid zelf ervaren in de Audiofabriek aan de Wateringweg 147 te Haarlem.

Wilt u meer informatie over NuForce of over de “Levensecht NuForce! Dealershow”, kijk dan op www.nuforce.nl of op www.deaudiofabriek.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE