Heropening Van Ingen Purmerend

Redactie HiFi.nl | 11 april 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Purmerend – Onlangs is de verbouwing van Van Ingen Electronics aan de Gedempte Singelgracht in Purmerend voltooid. Hiermee is de winkel tweemaal zo groot geworden.

Eigenaar Rob de Boer vond het tijd voor een modernisering en re-styling van het in- en exterieur van het pand. Nu het schildersbedrijf naast en achter het pand eruit ging, was daar een mooie kans voor. De zaak is dus groter en dieper geworden.

Van Ingen Electronics bestaat al weer 40 jaar, en is ooit begonnen als foto-speciaalzaak in Amsterdam-Noord. De laatste jaren heeft Van Ingen Electronics zich ontwikkeld tot een echte multimedia winkel.


Betere merken

Van Ingen Electronics biedt luister en kijkapparatuur van de betere merken. Op televisie gebied is dat bijvoorbeeld o.a. Pioneer, JVC, Loewe en Sony. Op hifi gebied zijn er enorm veel merken. Door de specialisatie van Van Ingen is de kennis op dit gebied er groot. Daardoor kunnen de mensen er uitstekend adviseren. Eerst was er één luisterhoek ingericht. Nu zijn dat er maar liefst drie!! Op die manier kunnen potentiële kopers eerst zelf zien en horen wat zij graag zouden willen aanschaffen.

MERK

EDITORS' CHOICE