NIEUWSB&W

Art`s Audio Paasshow


Redactie HiFi.nl | 10 april 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Bijna al uit traditie zij er weer een aantal nieuwe en fraaie audio/video items te bekijken en te beluisteren rondom de Paasdagen bij Troost Wonen & Slapen. Temidden van meubels uit de design wereld van o.a. Rolf Benz en de Sede, maakt Art`s Audio weer een aantal opstellingen - dit keer voor het merendeel op de bovenverdieping! - die uw interesse zullen wekken.

Art`s Audio heeft gepland u de nieuwe n-Vi van Naim te laten zien en horen. De n-Vi is het antwoord van Naim op de vraag van veeleisende home-theater enthousiasten die niet zitten te wachten op een hele stapel apparaten, maar gaan voor compact met top-kwaliteit. En dat kun je aan de mannen uit Salisbury wel overlaten!

Daarnaast presenteert Art`s Audio van Primare een tweetal nieuwelingen: de CDi-10 cd-receiver op een paar fraaie Totem luidsprekers.

Verder is de grote A32 van de partij in een combinatie met de Pre30 en de zeer goede Marantz SA-11 sacd-cd speler. De luidsprekers die Art`s Audio heeft gekozen voor deze combinatie zijn de Audio Physic Scorpio - ingeschaald nog boven de Tempo.

Verder heeft Art`s Audio een snoepje van McIntosh: de MC275 Series IV! Paul Seydor van "The Absolute Sound" schreef in januari van dit jaar over deze versterker: "the MC275`s reproduction is as free from edge and glare as any I`ve heard, with tonal neutrality and anabsence of identifying characteristics that it was hard to believe I was listening to electronic reproduction."
Of dit in werkelijkheid echt zo is; Art`s Audio gaat een serieuze poging doen u dit te laten horen!

In combinatie met de MVP861 universele speler en de C45 analoge voorversterker wordt op de zeer neutrale en transparante Wilson Benesch Curve luidsprekers gespeeld. Art`s Audio heeft er hoge verwachtingen van...

U bent bij deze van harte uitgenodigd op deze Paas-Presentatie!


Paas Presentatie bij Troost Wonen & Slapen

14, 15 april van 10:00 tot 17:00 uur
Tweede Paasdag 17 april, van 12:00 tot 17:00 uur

Locatie:
Naaldwijkse Woonboulevard, Gildestraat 108-110, 2671 BV Naaldwijk

MERK

EDITORS' CHOICE