NIEUWSB&W

Audio Artistiek Naim n-Vi demonstratie

Redactie HiFi.nl | 01 april 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Met gepaste trots presenteert Audio Artistiek u de nieuwe Naim n-Vi. Een nieuwe hoogwaardige hometheater en strereo oplossing van Naim. De n-Vi is een geïntegreerde DVD, DVD-A, CD speler, AV-processor audio voorversterker en vijfkanaals eindversterker.

De n-Vi is volledig upgradeable zodat hij ook in de toekomst op niveau kan blijven presteren. De stereo weergave is van een uitstekende kwaliteit, vergelijkbaar met de Naim Nait 5i en een  Naim CD 5i een kwaliteit op stereo die voor de meeste surroundversterkers onbereikbaar is. Daarnaast biedt de  n-Vi  de mogelijkheid om extra eindversterkers aan te sluiten om stereo en surround kwaliteit nog verder te verbeteren.

De n-Vi kan geleverd worden met een FM/DAB tuner module en er zal vanaf medio 2006 een video/hdmi scaler module met een externe video ingang leverbaar zijn. De geluidsformaten die ondersteunt worden zijn oa. Stereo, DTS, DTS neo, Dolby Digital, Dolby Prologic II. Ook op het gebied van beeld is de n-Vi uitgerust met de laatste stand van techniek, zoals progressive scan en een HDCP DVI video output. Een beeld kwaliteit die fantastisch is en zich laat vergelijken met de Naim DVD 5. Door middel van de Naim NA-bus en RS-232 poort is er ook communicatie mogelijk in home automation systemen en tussen Naim apparatuur onderling.

Audio Artistiek nodigt u uit voor een luistersessie en te genieten van deze jongste telg uit de Naim fabriek.

MERK

EDITORS' CHOICE