NIEUWSHanze Hifi

Subwoofer show Hanze Hifi

Redactie HiFi.nl | 31 maart 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Niet verbouwen en tóch meer ruimte!
(Een beknopte samenvatting van de werking van een goede subwoofer.)

Kent u de ervaring van het binnengaan van een grote kathedraal? Je hóórt de afmeting van de ruimte, ook wannéér er geen muziek klinkt. Datzelfde geldt voor willekeurig welke (grotere) ruimte.

Ons gehoor registreert de afmeting van een ruimte feilloos. Jammer alleen dat deze informatie verloren gaat op uw stereo-installatie, terwijl deze vaak wél op de cd staat! Juist wanneer het u niet om méér lage tonen gaat, maar om een mooiere ruimtelijke afbeelding zou u eens kennis moeten komen maken met de subwoofers van Velodyne.

Van 4 t/m 8 april organiseert Hanze Hifi een subwoofershow. In onze (vier) luisterkamers kunt u kennismaken met de compacte (en minder compacte) subwoofers van Velodyne.
Waarom zou u nog grotere luidsprekers kopen? Wellicht dat deze méér laag geven, maar voor een beter laag kunt u beter een losse basdoos overwegen. U bent dan beter in staat om de laagproblemen, die iedere ruimte kent, te compenseren. Zelfs bij teveel laag kan een subwoofer uitkomst bieden! Ook wanneer u vindt dat uw installatie een goed laag geeft kan een subwoofer een aanvulling betekenen. Misschien leuk om dat zelf eens te komen constateren (of niet natuurlijk).

Dus kom (opnieuw?) kennismaken met de muzikale subwoofers van Velodyne! 4 tot en met 8 april van 10.00 tot 18.00 uur (zaterdag tot 17.00 uur).

Hanze Hifi
Oosterlaan 15-16
8011 GC Zwolle
www.hanzehifi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE