de Opera - Multimedia show

Redactie HiFi.nl | 23 maart 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart pakt De Opera audio en design in Oisterwijk groots uit op het gebied van de nieuwste home entertainment snufjes. Tijdens deze twee dagen wordt alles uit de kast gehaald in samenwerking met diverse gespecialiseerde importeurs om de nieuwste technologieën te laten zien op het gebied van opslag en distributie van muziek en film in huis.

Met de nieuwe Mediamax van Axonix is het mogelijk DVD’s in 1080i resolutie met 5.1 DTS geluidsignaal weer te geven. Daarnaast kunt u naar uw favoriete muziek luisteren in elke ruimte op elk tijdstip. Simultaan zijn er 30 verschillende films af te spelen! Daarnaast kunt u op het web surfen, beelden van camera’s bekijken en uw familiefoto’s weergeven. Dit alles gecentraliseerd en te besturen met verschillende domotica systemen.


Mediamax Axonix


Mediamax screen

Ook op het gebied van High Defenition TV zal er het nodige te zien zijn. De nieuwe projectoren van BenQ zullen u nieuw licht laten zien. Ongekend beeld met diepte en boeiende kleuren. Het grote contrast en scherpte zorgen voor een beeld met rust en betrokkenheid. De basis voor een high end home cinema beleving. Ook de weergave van hoogwaardig meerkanaals geluid zal niet vergeten worden. Design systemen als dat van Audica gekoppeld aan Marantz en het CHORD electronics home cinema systeem zullen een overtuigende indruk achter laten.


BenQ PE7700

Spectaculair is het nieuw te demonstreren Crestron home automation systeem. Dit systeem, welke zich in het hoogste marktsegment bevind, koppelt de sturing van beeld, geluid, licht, toegangscontrole, enz. op een slimme manier aan elkaar. Diverse handelingen met één druk op de knop zijn te verrichten. Zo is uw huiskamer met één vingerbeweging te veranderen in een echte bioscoop.


Totem Tribe

Eveneens is het mogelijk adviezen te vragen betreffende de integratie van beeld en geluid evenals domotica toepassingen. Het tijdig informeren voor b.v. bouw of renovatie is de basis voor een doordacht systeem met ongekende mogelijkheden en gebruiksgemak.


Showdata en locatie:

vrijdag 24 maart van 10.00 tot 21.00
zaterdag 25 maart van 10.00 tot 17.00 

De Opera Audio&Design,
J.Lenartzstraat 29
5061 HP Oisterwijk,
Tel.: 013-5211728,
Website: www.deopera.nl

MERK

EDITORS' CHOICE