NIEUWSB&W

Audio Excellence Musical Days


Redactie HiFi.nl | 19 april 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Waar gaat het om bij het luisteren naar muziek? Bij Audio Excellence houdt het antwoord op deze vraag hen iedere dag weer bezig. Naar hun idee is het bijwonen van een muziekvoorstelling de ultieme manier om muziek te beleven.

Dat kan natuurlijk niet dagelijks. Het zou dus ideaal zijn als uw eigen hifisysteem in staat is zo’n concert op ware grootte, met realistische klankkleur, dynamiek en akoestiek weer te geven. Nu, dat kan.

Het is het vak van Audio Excellence om apparatuur te selecteren die u te allen tijde betrekt bij de muziek. Met een optimaal samengesteld audio-systeem doet het er dan nauwelijks toe of muziek live of in een studio is opgenomen. Of het nieuwe of oude muziekopnamen zijn. Of ze onder ideale of beroerde omstandigheden zijn vastgelegd. U zult in alle situaties het (on)werkelijke gevoel krijgen zelf bij de muziekuitvoering in kwestie aanwezig te zijn.

Zo ook vanaf 20 t/m 22 april a.s bij Audio Excellence

De nieuwe Master Contemporary C zal u een beleving geven als nooit tevoren. De Basis-Debut/Graham Phantom/Lyra Olympos voor vinyl zullen elke muziekreproductie laten herleven. Audio Research Reference 3 zal aan de basis staan deze prachtige set te versterken. Dit alles in zeer huiselijke sfeer met als doel de beleving van de muziekuitvoering.

Ook zullen er een aantal primeurs passeren. Welke dat zijn ?? kom langs en laat u verrassen.

Locatie:
Audio Excellence Zevenbergen,
donderdag 20 t/m zaterdag 22 april
van 10.00 uur tot 17.00 uur, en in de avonduren op afspraak

Audio Excellence
Looierij 11
4762 AM  Zevenbergen
0168 335 180

MERK

EDITORS' CHOICE