van Ingen Purmerend verbouwt

Redactie HiFi.nl | 11 maart 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Purmerend – Van Ingen Electronics aan de Gedempte Singelgracht wordt tweemaal zo groot. Begin april is de heropening.

In die tussentijd blijft de zaak gewoon open en worden er aantrekkelijke verbouwingskortingen gegeven. Er wordt al wekenlang getimmerd, geboord en er staan voortdurend kranen voor de deur. De houten schotten voor de ramen geven niet d indruk alsof er gewoon wordt doorgewerkt bij Van Ingen Electronics, maar niets is minder waar. De verkoop gaat gewoon door. Eigenaar Rob de Boer vond het tijd voor een modernisering en re-styling van het in- en exterieur van het pand. Nu het schildersbedrijf naast en achter het pand eruit ging, was daar een mooie kans voor. De zaak wordt dus groter en dieper.

Betere merken

Van Ingen Electronics biedt luister en kijkapparatuur van de betere merken. Op televisie gebied is dat bijvoorbeeld o.a. Pioneer, JVC, Loewe en Sony. Op hifi gebied zijn er enorm veel merken. Door de specialisatie van Van Ingen is de kennis op dit gebied er groot. Daardoor kunnen de mensen er uitstekend adviseren. Nu is er één luisterhoek ingericht. Straks zullen dat er maar liefst drie zijn. Op die manier kunnen potentiële kopers eerst zelf zien en horen wat zij graag zouden willen aanschaffen.

Maar vooralsnog gaat de verbouwing nog even door en verwacht Rob de Boer op vrijdag 7 april Van Ingen Electronics te kunnen heropenen. Tot die tijd zijn er veel leuke verbouwingsuitverkoopjes. Dus de moeite om even binnen te lopen zeker waard.

Klik hier voor een vergrote afbeelding

MERK

EDITORS' CHOICE