NIEUWSNuforce

NuForce nieuws


Redactie HiFi.nl | 08 maart 2006 | Nuforce

(ingezonden mededeling)

Nuforce heeft er zin in! Na in 2005 met prijzen overladen te zijn gaat de Amerikaanse fabrikant van high-end audioapparatuur haar productgamma flink uitbreiden. Als eerste zet Nuforce twee langverwachte producten in de markt: de IA-7 geïntegreerde versterker en de P8 voorversterker.


 
Kenmerkend aan beide versterkers is de schakelde voeding. Door de ongeëvenaarde hoge schakelfrequentie wordt een efficiëntie van ruim 80% gehaald. Hierdoor blijven de versterkers van Nuforce koel en onvoorwaardelijk stabiel bij het aansturen van de meest uiteenlopende luidsprekers. Bijkomend voordeel is dat ze zuinig in het gebruik zijn.

De Nuforce IA-7 maakt - net als de eindversterkers van Nuforce- gebruik van de gepatenteerde Nuforce Analog Switching ModeTM. Een unieke combinatie van digitaal versterken en analoog schakelen.

De voordelen van de Nuforce Analog Switching ModeTM:

  • De versterkers van Nuforce zijn erg breedbandig; een lineaire weergave van 20 tot 50,000Hz zorgt voor een zeer natuurgetrouwe weergave van uw muziek.
  • De Nuforce-versterkers bieden een dempingsfactor van meer dan 4000. Dit betekent dat de Nuforce versterkers uw luidsprekers onder controle houden.
  • Ongeacht het volume niveau zorgt het Nuforce Analog Switching ModeTM systeem ervoor dat er nauwelijks vervorming te horen is in de weergave van uw geluid.
  • Geen Fase verschuivingen in het geluid. Nuforce gebruikt in tegenstelling tot vele andere versterkers geen output-filters. Hierdoor blijft de ruimtelijke informatie intact.

De gebruikte technologie leidt tot een zeer natuurgetrouw geluidsbeeld. De breedbandige weergave van de frequenties, de grote dynamiek  en de afwezigheid van welke vervorming dan ook, zorgen voor een puur en onversneden geluid. Nuforce klinkt levensecht!

Ook aan het uiterlijk van Nuforce versterkers is zorg besteed. Zowel de Nuforce IA-7 en de Nuforce P8 zijn verkrijgbaar in het zwart en in het zilver. Voor de bedieningsknoppen kunt u kiezen uit de kleuren zwart, zilver of goud.
            

Kijk voor meer informatie op www.nuforce.nl of op de website van de importeur: www.crusade-audio.nl

EDITORS' CHOICE