NIEUWSB&W

Analogue Audio op Luistershow `06

Redactie HiFi.nl | 06 maart 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Analogue Audio Products wil dit jaar de bezoeker van de Luistershow 2006 boven Restaurant Engels in Rotterdam een echte luistershow presenteren.

Het doel is nu niet alleen om de nieuwste producten te laten zien en horen, we richten ons nog meer dan voorheen op het verschaffen van maximaal muzikaal plezier. Er worden wel nieuwe producten getoond en gedemonstreerd zoals de Opera Callas Divina ( 7800 euro/pp) en de Music Maker III cartridge, maar het doel is belangrijker dan de middelen.

De muziek zal meer dan ooit centraal staan bij Analogue Audio Products. De Unison Research Sinfonia (3900 euro) is een nieuwe single ended geïntegreerde KT88-buizenversterker. Deze zal net als de Audio Analogue Enigma hybride cd-receiver (1190 euro) alleen te bezichtigen zijn. Vanwege de grootte van de zaal en de soms grote hoeveelheid mensen is er meer versterkervermogen nodig dan in een normale huiskamer gebruikelijk is. Ook getoond zal worden de nieuwe Synthesis Flame 2 x 25 Watt klasse A buizenversterker (1350,00).

Analoog garandeert nog steeds het hoogste muzikale genoegen. Er zullen daarom alleen grammofoonplaten gedraaid worden. Een draaitafel van Nottingham Analogue Studio zal worden uitgerust met de Music Maker III/The Isolator van The Cartridge Man, gemonteerd in een Hadcock-arm. Naar onze mening garandeert dit het beste dat met analoog mogelijk is. De phonotrap wordt de Diablo van Trichord Research of de Phono Preamp van North Star Design. De verdere versterking wordt van Pathos of van Graaf. De luidsprekers worden zeer waarschijnlijk de Callas Divina van Opera. Afhankelijk van de akoestiek wordt op het laatste moment bepaald wat in de ruimte het beste klinkt.

Als u meer wilt lezen over de producten of meer wilt zien, kunt u kijken op onze website: www.analogueaudio.com.

MERK

EDITORS' CHOICE