NIEUWSB&W

AHP zekeringen op Lente HiFi Show 2006


Redactie HiFi.nl | 24 februari 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

De Groef audio is als importeur van AHP zekeringproducten vertegenwoordigd op de Doelen Lente Hifi show. Uiteraard zullen de Klankmodule, vergulde stoppen en glaszekeringen uitgebreid de revue passeren. Tevens kunt u uw meegebrachte cd, dvd of sacd laten behandelen met de AHP Klankdoek. Deze tuningsdoek geeft voor een fractie van het geld vrijwel hetzelfde resultaat als de Furutech RD-2 demagnetiseur.

Naast de zekeringen krijgen ook andere producten die de stroomtoevoer verbeteren ruime aandacht. U kunt op de stand ondermeer terecht voor wandcontactdozen van HMS. Deze robuuste wandcontactdozen geven een veel betere geleiding dan de standaard versies in huis. De contacten zijn van zuiver -verguld- koper en geven een zeer stabiele verbinding met de stekker(s).

Volledig nieuw zijn de netkabels en verdeelblokken van de Groef audio. Deze producten kenmerken zich door een uitzonderlijke prijskwaliteit verhouding en worden op maat aangeboden. De netkabels zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en voorzien van een goede afscherming. De kabel kan ook ingezet worden als verbinding tussen meterkast en luisterruimte. Prijzen variëren van € 10,- tot € 25,- per meter. De verdeelblokken zijn verkrijgbaar in 4, 6, 8 en 10 voudige uitvoering. Klanten kunnen zelf kiezen welke kabel en stekker gebruikt moeten worden voor de afwerking. Prijzen vanaf € 110,-.

Graag tot ziens op de Doelen Lente Hifi show. Meer informatie kunt u ook vinden op de website www.degroefaudio.nl of via de onderstaande link.

MERK

EDITORS' CHOICE