NIEUWSB&W

Wijnbergen Audiosphere show


Albert Jan van Weij | 10 januari 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

In samenwerking met de importeur Joenit van o.a. “Einstein”,”Totem”, “Rega” en “Partington”, zal op a.s.  vrijdag 20 -  en zaterdag 21 januari een uitgebreide show plaatsvinden bij de firma Wijnbergen Audiosphere in Heerlen.

Martijn Lavreijssen van de firma Joenit zal ook aanwezig zijn en demonstraties verzorgen en uw vragen beantwoorden.

Zowel analoge als digitale bronnen, maar ook  transitor- en buizenversterking zullen aan bod komen. Bijzondere aandacht zal er zijn voor de produkten van het gerenommeerde merk “Einstein”. Niet alleen bijzonder fraai wat betreft klankweergave, maar zeer zeker ook qua design volgens velen niet te versmaden ! U kunt kennismaken met de producten van “Einstein” in combinatie met “Totem”- luidsprekers in onze grote luisterruimte.

In de andere luisterruimte, zal apparatuur van “Rega” (met de nieuwste sensatie in cd-playerland : de Apollo !) en “Totem”-luidsprekers voor het voetlicht geplaatst worden. Welke luidsprekers van “Totem” gebruikt gaan worden houden we nog even voor ons.

We zullen daar een interessante workshop houden met als thema : “Hoeveel invloed heeft de versterking ??!” Voor menigeen kan dit een “ear-opener” worden. Het signaaltransport zal door de kabels van het merk “Chord” worden verzorgd en de apparaten wordt in “Partington” meubels gepresenteerd.

Op vrijdag 20-01 van 12.00 tot 18.00 en zaterdag 21-01 van 11.00 tot 17.00 uur, heten wij u van harte welkom.

U kunt uiteraard iets van uw eigen favoriete muziek (op cd of lp) meenemen om te beluisteren.

MERK

EDITORS' CHOICE