NIEUWSB&W

Art`s Audio X-mas Show


Redactie HiFi.nl | 12 december 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Op 16 en 17 december a.s. organiseert Art`s Audio in samenwerking met Troost Wonen & Slapen haar kerstshow met allerhande nieuwigheden: Einstein, Linn, Primare, Rega. Het kan weer eens niet op!

De show is dit keer op twee locaties: de Primare presentatie is bij Art`s Audio aan de Pr. Hendrikstraat 9 in Naaldwijk, en de importeurs van Wilson Benesch, Einstein en Rega zijn te gast bij Troost Wonen & Slapen op de Westlandse Woonboulevard.

Bij Troost Wonen & Slapen zal Art`s Audio u haar nieuwe merk Einstein laten zien en horen. Wellicht dat u op de nieuwspagina`s er al meer over heeft gelezen. De hybride geïntegreerde versterker tezamen met de buizen cd-speler, de The Absolute Tune en de The Last Record Player, zal te horen zijn op de Wilson Benesch Arc monitor luidsprekers. Bekabeling van Chord maakt de set dan helemaal af! Voorwaar een zeer bijzondere combinatie - en dat geldt ook het esthetisch aspect!

Naast Einstein heeft Art`s Audio de nieuwste telg uit de Rega familie voor u: de Apollo. Deze nieuwe cd-speler is de opvolger van de Planet. Hij heeft een nieuw loopwerk gekregen, de elektronica is weer verbeterd, en het moet gezegd: indrukwekkend! Deze nieuwe speler zal te horen zijn in een zeer muzikaal én zeer betaalbaar Rega Totem systeem gecombineerd met Totem luidsprekers.

Van Linn de top-lijn: de Klimax versterkers én als het lukt de beste cd-speler van de planeet - althans volgens hen die het weten kunnen! - de CD12. Die set zal dan de Wilson Benesch ACT aansturen. De grotere broer van de Curve!

In het pand van Art`s Audio worden de nieuwste Primare producten gepresenteerd: de CDI-10 en de A32. De CDI-10 is Primare`s antwoord voor diegenen die een kwalitatief hoogwaardig muzieksysteem zoeken dat uitblinkt door eenvoud en design. Primare bewijst weer eens dat het wél samen kan gaan!

De nieuwe A32 eindversterker - een beest van een versterker! - wordt gebruikt om de Wilson Benesch Curves van muziek te voorzien. Daarvoor gebruikt Art`s Audio verder de Primare CD31 en de PRE30 voorversterker. Alles bij elkaar een wel zeer begeerlijke combinatie die wat (t)rillingen kan veroorzaken.

U bent van harte uitgenodigd op de beide locaties!

MERK

EDITORS' CHOICE