NIEUWSB&W

Marantz Benelux op IS Europe

Redactie HiFi.nl | 11 december 2005 | B&W

Marantz, wereldwijd één van de toonaangevende merken op het gebied van premium audio en video producten,  zal  met een volledige Custom Install productportfolio deelnemen aan de komende ISE beurs in Brussel.

Deze beurs wordt gehouden van 1 – 3 februari in de Brussels Expo. Naast de eigen Marantz’ CI friendly producten zullen de door Marantz exclusief gedistribueerde hoogwaardige custom installation merken Opus, Mordaunt-Short en AudioQuest op de stand vertegenwoordigd zijn.

Eén van de hoogtepunten zal de nieuwe productlijn van high-end Plasma en LCD TV’s zijn. Daarnaast laat Marantz ook een selectie Custom Install friendly audio/video producten zien zoals de SR9600 + DV9600 alsmede universele programmeerbare afstandsbedieningen.

Op de Marantz stand vindt u ook een volledig assortiment multi-room audio/video oplossingen van Opus technologies. Tijdens ISE 2006 wordt de nieuwe OPUS HDS500 muziek server gelanceerd, welke helemaal geintegreerd is in een volledig operationeel Opus 500 systeem. Daarnaast wordt het, op A-bus gebaseerd, Octopus systeem gedemonstreerd gedurende de beurs.

Van Mordaunt-Short kunt u de  Avant architect In Wall speakers bewonderen. Avant Architect biedt een serie van custom install luidsprekers voor een perfecte, bijna onzichtbare, audio oplossing. Met een complete productlijn, is er altijd een Avant Architect luidspreker voor iedere kamer in huis.

Om een optimale aansluiting van alle getoonde producten te bewerkstelligen, worden de hoogwaardige AudioQuest/CinemaQuest kabels gebruikt. Daarnaast wordt het gepatenteerde  Instant Tool-less Connectie systeem (ITC) gedemonstreerd, hetgeen de perfecte kabel oplossing is voor vele installateurs.

Om meer over dit alles te zien, nodigen we u van harte uit op stand A27, in Hal 5 tijdens de ISE beurs in Brussels Expo van 1 – 3 februari 2006.

MERK

EDITORS' CHOICE