NIEUWS

Tivoli introduceert iSongbook

Redactie HiFi.nl | 07 december 2005 |

(ingezonden mededeling)

Een goed klinkend geluidssysteem voor thuis of waar u maar gaat: dat is de iSongBook ten voeten uit.

De iSongBook heeft een uitklapbare houder voor uw Apple iPod, die u zo via de twee speakers van de iSongBook kunt afspelen. Ook zorgt de iSongBook ervoor dat uw iPod opgeladen wordt, en met de meegeleverde afstandsbediening controleert u zowel de iPod als de radio en de versterker van de iSongBook.

Tivoli iSongbook
 
De iSongBook is voorzien van de inmiddels legendarische Tivoli Audio AM/FM-tuner. U kunt niet minder dan vijf FM- en vijf AM-stations vastleggen onder de voorkeuzeknoppen van de iSongBook. Ook in een zoekfunctie, die steeds het volgende radiostation voor u opzoekt, is natuurlijk voorzien. De iSongBook is een draagbaar geluidssysteem dat van uw iPod een uniek, volwaardig audiosysteem maakt, aldus Tom DeVesto, voorzitter en CEO van Tivoli Audio.
"Ons doel was om een installatie te ontwerpen waarmee uw iPod aan dezelfde hoge standaards voldoet als alle bekende Tivoli Audio-producten, met dezelfde klankrijkdom."

Z’n wit met zilveren frontplaat maakt de iSongBook de perfecte partner voor uw iPod. Het naar wens blauw oplichtende display toont zowel de gegevens van het huidige radiostation als een digitale klok met complete wek- en slaaptimerfuncties die zowel met de radio als met de iPod werken. Aan de achterzijde vindt u een tulpingang, waarop u bijvoorbeeld een cd-speler of een andere geluidsbron kunt aansluiten.

Voor een breder stereobeeld is de rechterspeaker afneembaar. De bijbehorende 1,8m lange kabel is voorzien van een terugspoelmechaniek, zodat u nooit met losse snoeren zit. Met de meegeleverde afstandsbediening (op creditcardformaat!) bedient u zowel de iSongBook als een daarop aangesloten iPod. Een draagtas is apart leverbaar.

De iSongBook heeft een ingebouwde lader voor zes (niet meegeleverde) oplaadbare NiMH/NiCAD-batterijen, maar u kunt ook gewone AA (penlite) alkalinebatterijen gebruiken, of de meegeleverde 12V DC netvoedingsadapter of een andere 12V DC spanningsvoorziening. Met z’n bescheiden afemtingen van 16x28x5,5cm (hbd) past de iSongbook compleet met tweede luidspreker makkelijk in uw tas of koffer.

Voor uw eigen iSongBook kunt u natuurlijk terecht bij uw Tivoli Audio-dealer. Kijk voor meer informatie en Tivoli dealers op www.tivoliaudio.nl.


EDITORS' CHOICE