NIEUWS

Totem Tribe on-wall luidsprekers

Redactie HiFi.nl | 05 december 2005 |

(ingezonden mededeling)

Totem Tribe luidsprekers zijn ontwikkeld om volwaardig, full-range geluid te leveren uit zogenaamde on-wall luidsprekers. Er zijn drie Tribe modellen: Tribe I, Tribe II en Tribe III. Alle drie van verschillende afmeting, maar allen met een perfecte afwerking en verhoudingen.

Zoals alle Totem luidsprekers zijn de Tribe luidsprekers niet alleen klankmatig , maar ook technologisch zeer vooruitstrevend: de lange slag woofer met neodymium magneet is ontworpen voor snelheid, helderheid en een verbazingwekkende laagweergave. De uitstekende lange slag soft dome tweeter integreert perfect met de woofers, waardoor de Tribe`s niet alleen een muur van geluid produceren, maar juist in staat zijn tot het reproduceren van subtiele nuances in het geluidsbeeld.

Totem introduceert

Het wisselfilter is van de hoogste kwaliteit. Het wisselfilter, met de hand gesoldeerd en volledig hard-wired, kan uit een minimaal aantal componenten bestaan door de perfecte integratie van woofer en tweeter. Alle modellen maken gebruik van revolutionaire Mundorf (r) Supreme Gold/Silver condensatoren in het wisselfilter.

Tribe luidsprekers zijn ontwikkeld om naadloos aan te sluiten bij LCD en plasmaschermen.


EDITORS' CHOICE