Sehring show bij Echo Audio

Redactie HiFi.nl | 25 november 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Sehring Audio is sinds 1 jaar bij Echo Audio een vast luidsprekermerk! Daarom organiseren we een Musical Sunday op Zondag 27 november.

Speciaal hiervoor hebben we uitgenodigd: Rannel de Cock namens RA-Vision om u de nieuwtjes van Sehring Audio en behold te tonen. Vanaf 13.00 uur kunt u binnenlopen en heeft u de tijd om van dit nieuws te genieten.

Sehring

De Sehring Selected Edition luidsprekers nu in Nederland!
Ze klinken nog fijner dan de bestaande studiolijn en komen vergezeld van hun nieuwe broertjes en zusjes van de platte, op of in de wand plaatsbare luidsprekerlijn.

Uit Erlangen, de geboorteplaats van Behold, een vinyl nieuwtje.
Behold heeft een digitale phono voortrap ontwikkeld, voor alle MM en MC elementen geschikt. Een fijne klank, digitale toerentalregeling voor uw draaitafel en 3 digitale uitgangen. Ook de Riaa correctie is geheel naar eigen wens instelbaar met uw PC..

Breng uw eigen CD`s of LP`s mee.
Voor u is dit de kans om uw lievelingsmuziek op deze installatie te horen. En voor ons wellicht leuk om wat aparte stukken te kunnen luisteren ! Maak voor uw lp`s gebruik van onze platenwasservice (proberen kost niets), dan klinkt hij beter als nieuw.

Loop gewoon even binnen
De sessies zijn doorlopend tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Aanmelden is niet niet nodig. P.S. Tijdens deze koopzondag is het GRATIS parkeren.

MERK

EDITORS' CHOICE