NIEUWSB&W

Art`s Audio Subwoofer Clinic


Redactie HiFi.nl | 22 november 2005 | B&W

De weergave van de lage en zeker de allerlaagste frequenties in muziek is voor veel mensen een probleem. Dat heeft niet in alle gevallen te maken met de elektronica, maar veel vaker met de manier waarop de ruimte reageert op die laagste frequenties.

De beste methode om een goed gefundeerd, en verstaanbaar laag te krijgen is door de ruimte akoestisch aan te pakken zodanig dat daarmee problemen met de energierijke lage frequenties niet optreden.


Digital Drive serie: Velodyne DD12

Daar zit `m ook vaak de kneep: de enorme energie-inhoud die de laagste octaven met zich meebrengen en waar je luisterruimte mee om moet kunnen gaan. Maar wat nu wanneer je niet in staat bent om je ruimte akoestisch aan te pakken en je toch een mooi en strakke laagweergave wilt? Gedurende de subwoofer clinic dagen zullen we je laten zien én laten horen (en soms ook voelen!) wat we met de Digital Drive subwoofer serie van Velodyne kunnen doen. Deze subwoofers die nogal wat digitale technologie aan boord hebben, lenen zich bij uitstek voor een subtiele aanpassing aan je systeem, maar belangrijker nog, aan je ruimte. En daar moet het tenslotte gebeuren!

Velodyne
Velodyne SPLR subwoofer


SPL serie: Velodyne SPL-1000

Er zullen een aantal subwoofers uit het Velodyne programma te zien zijn, en wellicht, als hij op tijd binnen is, de nieuwe SMS-1 unit waarmee je voor elke subwoofer de mogelijkheid krijgt om `m nauwkeuriger aan te sturen! Uiteraard mis je dan wel de servo-sturing en het enorme vermogen van een Velodyne Digital Drive subwoofer. Verder zijn er de subs te zien van Totem Acoustic, Linn en Audio Physic.

Wanneer je geïnteresseerd bent, laat het ons dan even weten wanneer je wilt komen! We kunnen dan de ruimte en publiek enigszins plannen! Je kunt je aanmelden op subwoofer-clinic@arts-audio.nl! We laten je dan zo snel mogelijk weten of er nog plaats is. De Clinics worden gehouden op 25 & 26 november - 2 & 3 december 2005

Tot ziens op één van de 4 subwoofer clinic dagen!

Art`s Audio subwoofer Clinic

MERK

EDITORS' CHOICE