NIEUWS

Show bij Hobo Hifi Boxmeer

Redactie HiFi.nl | 18 november 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Waar gaat het om bij het luisteren naar muziek?  Bij Ad Koppenol en Paul Wols van Hobo hifi Boxmeer houdt het antwoord op deze vraag ons iedere dag weer bezig. Naar ons idee is het bijwonen van een muziekvoorstelling de ultieme manier om muziek te beleven.

Muzikaal Intermezzo Hobo Hifi Boxmeer

Dat kan natuurlijk niet dagelijks. Het zou dus ideaal zijn als uw eigen hifisysteem in staat is zo`n concert op ware grootte, met realistische klankkleur, dynamiek en akoestiek weer te geven. Nu, dat kan.

Het is ons vak apparatuur te selecteren die u te allen tijde betrekt bij de muziek. Met een optimaal samengesteld audio-systeem doet het er dan nauwelijks nog toe of muziek live of in een studio is opgenomen. Of het nieuwe of oude muziekopnamen zijn. Of ze onder ideale of beroerde omstandigheden zijn vastgelegd. U zult in alle situaties het (on)werkelijke gevoel krijgen zelf bij de muziekuitvoering in kwestie aanwezig te zijn.

De presentatie zal bestaan uit;
Master luidsprekers, Aesthetix Janus voorversterker, Mono eindversterkers van Marsh Sound Design, Basis draaitafel voorzien van een Vector 3 arm en een Lyra Helikon element. Voor de bekabeling zal Nirvana de powercords leveren en de overige bekabeling zal bestaan uit Heavens Gate Audio.

U bent van harte welkom op donderdag 10 november a.s. t/m zaterdag 19 november zijn wij tijdens winkeltijden van 12.00 tot 17.00.
Neem gerust uw software mee, en wij zijn u graag van dienst.

Tot dan,

Ad en Paul

Muzikaal Intermezzo Hobo Hifi Boxmeer

MERK

EDITORS' CHOICE